Ysitien Auton nykysissä toimitiloissa Orivedellä sisätiloihin sopii noin 35 henkilöautoa. Tilat ovat autokaupan toimintaan hyvät, sanovat Tommi Humppi, Kai Grön ja Krisse Kangasmaa.

Ysitien Auton nykysissä toimitiloissa Orivedellä sisätiloihin sopii noin 35 henkilöautoa. Tilat ovat autokaupan toimintaan hyvät, sanovat Tommi Humppi, Kai Grön ja Krisse Kangasmaa.

Ysitienauto uusissa tiloissa 9-tien varrella Orivedellä

3.3.2016

Ysitien Auton nykysissä toimitiloissa Orivedellä sisätiloihin sopii noin 35 henkilöautoa. Tilat ovat autokaupan toimintaan hyvät, sanovat Tommi Humppi, Kai Grön ja Krisse Kangasmaa.

Taisto Järvinen

Ysitienauto Oy:n Oriveden liike on muuttanut uusiin tiloihin, ja on nyt nimensä mukaisella liikepaikalla Ysitien varrella. Liike sijaitsee runsaat puoli kilometriä Orivedeltä Jämsän ja Jyväskylän suuntaan. Ysitienautolla on nyt liiketilaa Orivedellä noin 2000 neliömetriä.

Ysitien Auto Oy:n neljä liikettä myyvät käytettyjä autoja. Oriveden liikkeestä kerrotaan kaupanteon käyneen kuluvan vuoden kahden ensimmäisen kuukauden aikana hyvin.

Autonmyyjät Kai Grön ja Krisse Kangasmaa selvittävät liikkeen valikoimista löytyvän henkilö- ja pakettiautoja sekä jonkin verran matkailu- ja muita ajoneuvoja.

  • Kappalemääräisesti myynti on kasvanut viime vuodesta kaikilla mittareilla mitattuna, vaikka tammikuun pakkasjakson aikana luulimme kaupanteon hiljenevän. Positiivisella mielellä tässä ollaan ja mennään kohti kevättä. Perinteisesti autonkauppa alkaa asiakkaita kiinnostamaan sitä enemmän, mitä korkeammalle aurinko keväällä nousee.
  • Auton hinta on yksi tärkeä tekijä silloin, kun ostopäätöksiä tehdään. Kun hinta on kohdallaan, ja vaihtokauppoihin määritellään sopiva väliraha, niin kaupan syntymiselle on hyvät edellytykset. Autokaupoista on vaihtokauppoja enemmän kuin suoria ostoja. Näin ollen välirahalla on iso merkitys kaupoissa.
  • Myydyimpiä ovat autot hintaluokassa 5 000 – 15 000 euroa. Kalliimmat 15 000 – 30 000 hintaluokan autot menevät myös kivasti, kun hinta-laatu-suhde on oikea.

Orivedellä tarjollalähes 70 autoa

Ysitien Auto Oy:n Oriveden liikkeen autovarasto on 60 – 70 käytettyä autoa. Myytävien määrä on kasvanut kauppapaikan vaihdoksen myötä. Talouspäällikkö Tommi Humppi sanoo liikkeen muuton viime vuoden lokakuussa tuoneen uusia mahdollisuuksia kasvun tiellä.

  • Ysitien Auto Orivedellä on autoilijoille täyden palvelun talo. Palvelut ovat nyt saman katon alla, ja seinän takana oleva katsastusasema täydentää palvelut. Automyynti on ehkä tunnetuin palvelu. Lisäksi on ajoneuvojen pikahuolto- ja korjauspalvelu ja Fixus- varaosamyynti sekä Vianorin rengaspalvelut, jotka ovat avoinna asiakkaille arkisin kello 7.00 – 19.00 sekä lauantaisin kello 9.00 – 15.00. Liikkeessä on myös ajoneuvojen vuokrauspalvelu.
  • Liikkeen palvelut ovat lisääntyneet asiakasvirran kasvun myötä. Myytävien autojen valikoimiin on tullut merkittävästi ns. kalliimpia autoja sitä mukaa, kun asiakkaat autoja kysyvät ja nykyisen liikepaikan tilat myöten antavat, Tommi Humppi sanoo.

Ysitien Auto Oy:n kasvu on ollut hallittua. Vuonna 1996 perustettu yritys juhlii tänä vuonna 20-vuotistaivaltaan. Ysitien Auto on avannut hyötyajoneuvojen kauppaan keskittyneen liikkeen Tampereelle vuonna 2009. Nokian liike avattiin vuonna 2012. Liike Rovaniemelle on avattu viime vuonna. Ysitien Auton neljä liikettä työllistää yhteensä yli 20 henkilöä, joista puolet on töissä Oriveden liikkeessä. Ysitien Auto Oy:n toimitusjohtaja on Riku Hietikko-Kaukola.

Yhteystiedot:

Ysitien Auto Oy

Teollisuustie 23

35300 Orivesi

03 733 4990

www.ysitienauto.fi

Seppä-Villenkatu 1, Tampere

03 733 3990

Pikkukorventie 2, Nokia

03 730 3993

Rovaniemi 044 499 9905

« Takaisin