Forum palvelee yrittäjiä Kurikan keskustassa.

Forum palvelee yrittäjiä Kurikan keskustassa.

Yrityspalvelupiste Formun uusien tilojen avajaisia juhlittiin Kurikassa

7.10.2015

Forum palvelee yrittäjiä Kurikan keskustassa.

Juhlavat sekä yhteistyön ja tekemisen henkeä nostattavat. Näin voi kuvailla Yrityspalvelupiste Formun uusien tilojen avajaisia Kurikassa.

Kurikan yrittäjien tervehdyksen tilaisuuteen tuonut puheenjohtaja Mari Seppänen puhalsi henkeä kurikkalaiseen yrittäjyyteen.

-Olen vakuuttunut, että Kurikasta löytyy maakunnan paras kosketuspinta kaupungin ja yrittäjien välillä. Formun konsepti on signaali kaupungin yrittäjille, että eteenpäin mennään, sanoi Mari Seppänen. Hän kertoi itse asioineensa kaikkien Formun toimijoiden kanssa kehittäessään yritystään ja rohkaisi muita yrittäjiä tekemään samoin.

Formun konseptissa ovat mukana Kurikan kaupungin yritysasiamies Anne Koskelan johdolla Seamkin maakuntakorkeakoulun asiamies Tarja Sandvik, Uusyrityskeskus Neuvoa-antavan toimitusjohtaja Ari Loukasmäki, Leader Suupohjan toiminnanjohtaja Paavo Mattila ja Kansainvälisyyskeskus Inkan maahanmuuttokoordinaattori Agnes Szeman.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juhani Mäki näki Formun löytäneen konseptinsa nopeasti. Hän kertasi yrityspalvelupisteen syntyvaiheita vuodesta 2013.

-Tavoitteena oli madaltaa kynnystä käyttää kaupungin ja sidosryhmien yrityspalveluita. Nyt voimme tyytyväisinä todeta, että Formun näkyvyys ja saavutettavuus keskellä kaupunkia ovat myös tilojen osalta sillä tasolla kuin talosta saatava palvelukin, arvioi Juhani Mäki.

Muuton myötä yrityksiä voidaan palvella entistä paremmin tarkoituksenmukaisissa ja muuntautuvissa tiloissa, jotka myös mahdollistavat uusien palveluiden tarjoamisen.

- Joka kuukauden kolmas torstai-ilta Formu muuntautuu avoimeksi työtilaksi, jossa yrittäjä voi kirjoittaa esimerkiksi liiketoimintasuunnitelmaa, täyttää lomakkeita tai päivittää nettisivuja. Vastaamme yrittäjien tarpeisiin ja otamme ideoita jatkossakin vastaan, kertoo Koskela.

« Takaisin