Pasi kiinnittää bändijulisteita seuran ilmoitustaululle.

Pasi kiinnittää bändijulisteita seuran ilmoitustaululle.

Ylistaron Ylipään syyskausi käynnistyy 15.9. varhennetulla tanssiajalla

13.9.2018

Pasi kiinnittää bändijulisteita seuran ilmoitustaululle.

Tanssit siis alkavat klo 19.30 ja päättyvät tasan klo 24.00.  Aikaisemmin oli 20.00-0030, eli tanssimisaika on sama kuin ennenkin, mutta puoli tuntia varhennettuna. Muutoksella pyritään säilyttämään tanssitunnelma tiiviinä loppuun saakka, ja että tanssiväki
viihtyisi parketilla koko rahan edestä, eli viimeiseen valssiin saakka. Orkesterit ohjeistetaan niin, että viimeiset valssit helähtävät soimaan aikaisintaan varttia vaille klo 24, jolloin tanssit päättyvät tasan klo 24 + mahdolliset encoret.
Jos tanssiväki ei tykkää tästä muutoksesta, voimme toki palata takaisin entiseen aukioloon, tuumailee Ylistaron Ylipään uusi puheenjohtaja PASI LEHTONEN. Pasi valittiin seuran johtoon tämän vuoden alussa, kun yhtäjaksoisesti 17 vuoden ajan puheenjohtajana toiminut JORMA LATVATALO halusi jo tehdä tilaa nuoremmille. Jorma kertoo kyllä jatkavansa näissä tansseissa käyntiä, mutta normaalin tanssijan roolissa.
Pasi Lehtonen toteaa saaneensa tämän talon johtaakseen erittäin hyvässä kunnossa. Talo, talous, ja toiminta ovat hyvällä mallilla.
Tanssitoiminta on ollut se tärkein toimiala, millä tätä taloa ylläpidetään. Kannattvuuden kannalta merkittävin tekijä tässä on talkootyövoima, sillä talo on siivottava ennen ja jälkeen jokaisten tanssien, tarvitaan pysäköinnin ohjaajat, lipunmyyjät, ovimiehet, järjestyksenvalvojat ja ravintolamyyjät. Onneksi Kylänpääläiset ovat olleet niin innolla mukana seuran toiminnassa  kaikki nämä vuodet, niin että tanssit on voitu pyörittää talkoovoimin, eikä palkkakustannuksia ole tullut, tähdentää Pasi, ja jatkaa, että lisää henkilöitä kyllä kaivattaisiin mukaan tähän mukavaan tiimiin. Jotta ilmottautmaan vaan minulle, jos telkun ääressä löhöäminen lauantai-iltaisin alkaa tympäisemään.
Pasi Lehtonen haluaa vielä tähdentää, että hän ei toki päätä asioista yksin, vaan on 10-henkinen johtokunta, minkä kanssa kokouksissa kaikki asiat päätetään.
Meillä tanssien järjestämisessä tärkeintä on paikan siistys, viihtyisyys ja hyvät tanssiorkesterit, ja vaikka teemmekin
tätä talkootyönä, on asiakaspalveluhenkisyys meille erittäin tärkeä juttu. Ravintolastamme edelleen tosituoreet pullakahvit ja aidot höyrymakkarat, myös kinkku-juusto ja muna-anjovis voileivät. Anniskelussa nelosolut ja 5,5% lonkerot.
Taloa tarjotaan myös vuokrakäyttöön. Tiedustelut ja esittely Kaisu Kupari, 0400-881221.  Häät, synttärit, kokoukset ym juhlat onnistuvat meillä erinomaisesti. On hyvä laitoskeittiö ja äänentoistolaitteet, joita ollaan juuri parantamassa uusilla aktiivikaiuttimilla mixerillä ja mikrofoneilla. Musiikin soittaminen eri äänilähteistä on meillä ollut koko ajan huippuluokkaa, mutta mikrofonien kautta tuleva äänentoisto on ollut hankalaa, vallankin tilapäiskäyttäjien kohdalla, koska heillä ei aina ole tietämystä laitteiston oikeista säädöistä. Mutta nyt hankittava laitteisto tulee olemaan tehokas ja selkeäkäyttöinen.
Puheenjohtaja Pasi Lehtonen ja Ylistaron Ylipään iloinen ja palveleva henkilökunta taivottavat tanssiväen sydämellisesti tervetulleeksi avajaisiin ja koko kaudelle! Ja muistakaa palkitsevat tanssipassimme.

« Takaisin