Marjo & Maestrot viihdyttää tulevan lauantain tansseissa.

Marjo & Maestrot viihdyttää tulevan lauantain tansseissa.

Ylistaron Ylipään nuorisoseuralla tapahtuu

18.11.2021

Tomi Olli

Ylistaron Ylipään Nuorisoseura on perustettu 1907, ja vuosiin on mahtunut paljon tapahtumia. Eräs ikävimmistä oli vuonna 1983 tapahtunut tulipalo, missä nuorisoseuran alkuperäinen talo tuhoutui maan tasalle. Nuorisoseuran puheenjohtajan Pasi Lehtosen mukaan tragedia synnytti kuitenkin heti uutta.

- Samalle tontille valmistui vuonna 1985 nykyinen nuorisoseurantalo. Talolla on tanssitoiminnan lisäksi monenlaista käyttöä, esimerkiksi kerhoja sekä piirejä järjestetään siellä aktiivisesti. Laitoskeittiöllä ja äänentoistolaitteilla varustettua taloa on myös mahdollista vuokrata erilaisiin juhliin ja tapahtumiin.

Tansseja järjestetään nuorisoseuralla tänä vuonna vielä kaksi kertaa, 20.11. Marjo & Maestrot sekä 11.12. Ari Lavu & Wire-orkesteri. Tanssit alkavat kello 19.30 ja päättyvät puoleltaöin. Nälkä ja janokaan eivät pääse yllättämään, sillä nuorisoseuralla on anniskeluoikeudet joiden lisäksi saatavana on kahvia, pullaa sekä höyrymakkaroita.

- Paikalle on myös helppo tulla, sillä nuorisoseura sijaitsee keskellä maakuntaa hyvien tieyhteyksien varrella. Talo on myös erinomaisen viihtyisä ja hyväkuntoinen, ja alueella on runsaasti asuntovaunupistokkeita.

- Tanssiminen hyvä liikunnallinen harrastus. Tanssit ovat on myös todella antoisa sosiaalinen tapahtuma. Järjestäjän mieltä lämmittääkin tuttujen porukoiden jälleennäkemisen riemu.

Ylistaron Ylipään nuorisoseuran tanssit jatkuvat heti tammikuussa kahden viikon välein.

- Ensi vuoden osalta on esiintyjäohjelma kuitenkin vielä suunnittelupöydällä. Kysymykseen tulevat vain hyvää tanssimusiikkia soittavat kokoonpanot.

 

Marjo & Maestrot viihdyttävät

Tulevana lauantaina Ylistaron Ylipään nuorisoseuran lavalla nähtävä Marjo & Maestrot on ollut kasassa nykyisellä kokoonpanolla vuoden verran. Kaikilla orkesterin jäsenillä on kuitenkin vuosien kokemus musiikin parista ja keikkalavoilta. Marjo & Maestrot on: Marjo Vistbacka laulu, Jaakko Mässbacka basso, Tapio Mässbacka koskettimet, Seppo Mäkiniemi rummut sekä Ari Viitasaari kitara. Viitasaari on innoissaan uuden kokoonpanon ilmeestä ja hengestä.

- On ollut todella hienoa päästä jälleen soittamaan ja nauttimaan tanssilavojen hengestä. Ohjelmistomme pitää sisällään kattavan settilistan tanssimusiikkia unohtamatta uusia kappaleita.

- Olen varma, että yleisö tulee viihtymään niin tulevana lauantaina kuin muillakin keikoilla. Meille taas parasta on nähdä tanssiväen nauttivat musiikista ja tanssin tunnelmasta, Ari Viitasaari toteaa.

Orkesterin keikat myy Mika Peltoniemi, 050 329 9273, (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen). Marjo & Maestrot löytyvät myös Facebookista.

« Takaisin