Winter night trail polkujuoksutapahtuma 20.1.2023 Seinäjoella

11.1.2023

Seinäjoen Jouppilanvuorella on polkujuoksun ja talvijuoksun ystävillä mahdollisuus päästä kokeilemaan uudenlaista elämystä illan pimeydessä. Rasti-Jussit järjestää Seinäjoen Jouppilanvuoren ampumaradalta käsin perjantaina 20.1.2023 klo 18.30 polkujuoksutapahtuman. Illan pimeydessä lumisessa metsässä juostava tapahtuma tarjoaa maakunnassa ennen kokemattoman elämyksen.

Juoksijoille on tarjolla noin 9 km mittainen lenkki Joupiskan talvipoluilla sekä lapsille ja perheille on tarjolla noin 2 km mittainen lenkki. Reitti tarjoaa osallistujalle hienoja luontoelämyksiä otsalampun valossa. Talvipolut ovat tasaisempia ja helpompia juosta kuin polut kesällä, koska lumi on tasoittanut polkujen epätasaosuuksia ja routa kantaa kesäaikaan märkänä olevien kohtien ylitse.   Reitit ovat hyvin merkittyjä, joten suunnistustaitoja osallistujilta ei vaadita. Kilpasarjojen parhaat palkintaan. Kuntosarjalaisten sekä ilman aikaa reitin läpikäyneiden kesken arvotaan palkintoja. Tarkempia tietoja tapahtumasta ja osanottomaksuista löytyy Rasti-Jussien www-sivuilta osoitteesta www.rastijussit.fi. Tapahtumaan voi ilmoittautua ennakkoon www-sivujen kautta tai paikan päällä. Osallistujien varusteina tarvitaan otsalamppu ja jalkaan suositellaan nastakenkiä.

Rasti-Jussit toivottavat kaikki yhdessä liikkumaan ja nauttimaan talvisesta luonnosta illan pimeydessä. Järjestäjät odottavat jännityksellä miten pitkä kiiltomato saadaan liikkeelle tapahtumailtana.

« Takaisin