Keittiötoimenjohtaja Hannu Nordlund.

Keittiötoimenjohtaja Hannu Nordlund.

Wild Kitchen – makuja läheltä ja kaukaa Hotelli Mesikämmenessä

26.2.2020

Hotelli Mesikämmen yhteistyökumppaneineen tarjoaa uuden, makuhermoja kutittelevan elämyksen maaliskuun viimeisenä perjantaina 28.3. Wild Kitchen, Mesikämmenen uusi ruokajuhla tuo notkuvan ruokapöydän, huippukokkien läsnäolon ja rouhean jazz & soul- musiikin virkistämään kaikkia aisteja. Kokkikaarti esittelee illallisen villit ruoat, joista osa valmistetaan suoraan ruokailijoiden edessä. Ruokajuomien valinnassa auttaa alan asiantuntija.  Nyt nautitaan raikkaista ja puhtaista mauista läheltä ja kaukaa. Tuli lämmittää, jää viilentää, vatsa kiittää.

Idean isä on Hotelli Mesikämmenen keittiötoimenjohtaja Hannu Nordlund, jolle vastaavan tyyppinen tapahtuma Lapissa on tuttu. -Olen ollut mukana tekemässä herkkupöydän useita kertoja. Kokkiporukkamme onkin jo niin hyvin yhteen hitsautunut, että jokainen tietää tehtävänsä täsmälleen. Yhteistyön saumattomuus on ruokajuhlan tae. Tulokset pitäisi jokaisen päästä kokemaan. Lappilaiseen ruokatapahtumaan tullaan kaukaa, sitä odotetaan ja siellä viihdytään tunteja, kertoo Hannu.

Ruoan ympärille kokoontuminen ja hyvästä ruoasta nauttiminen on seurustelumuotona varmasti ihmiskunnan vanhimpia. Hotelli Mesikämmenen Wild Kitchen ruokajuhla on uudesti moniaistinen, viihtyisä ja nautittava kokemus joka sopii kaikille hyvän ruoan ystäville, niin yksityisille kuin yhteisöille ja yrityksillekin. -Mitään pukukoodia meillä ei ole. Tule vaikka verkkareissa, kehottaa Hannu Nordlund.

Menu ja ohjelma: www.hotellimesikammen.fi/ruokajuhla

« Takaisin