Voltin Peltikeskus lupaa nopean toimitusajan.

Voltin Peltikeskus lupaa nopean toimitusajan.

Voltin Peltikeskus takaa laadukkaan katon

9.5.2018

Voltin Peltikeskus lupaa nopean toimitusajan.

Tomi Olli

Katto- ja seinäprofiileja valmistavan Voltin Peltikeskuksen synty ajoittuu vuoteen 1989. Kauhavan Alahärmässä sijaitsevan yrityksen toiminta on laajentunut vuosien saatossa melkoisesti, ja asiakkaita palvelee myös Riihimäen Launoseen reilut parikymmentä vuotta sitten avattu toimipiste. Riihimäeltä on lisäksi saatavissa paljon muutakin sadevesijärjestelmistä kattoturvallisuustuotteisiin. Työntekijöitä Voltin Peltikeskuksen palkkalistoilla on kymmenkunta. Tämän hetken tilannetta toimitusjohtaja Jukka Tynilä pitää mukavan suotuisana.

- Rakennusalalla puhaltaa myötäinen tuuli, mikä näkyy tilauksissamme. Tilanne on varsin samanlainen kuin viime vuonna tähän aikaan.

- Tänä vuonna sesongin käynnistyminen kesti kuitenkin selkeästi pidempään kuin viime vuosina, sillä pitkä talvi jarrutti kattohommia. Nyt on silti jo päällä täysi meno, Tynilä sanoo.

 

Laatutyötä nopeasti

Voltin Peltikeskuksen käyttämän pellin vahvuus on 0,5 tai 0,6 millimetriä riippuen asiakkaan rakennuskohteen tarpeista. Yrityksessä operoidaan viidellä erilaisella profilointikoneella, joiden avulla tuotetaan kymmenen erilaista profiilimallia.

- Kykenemme täyttämään asiakkaidemme toiveet omakotirakentamisesta vaativiin maatalous- ja teollisuuskohteisiin, Tynilä listaa.

Toimitusjohtaja painottaa laadun merkitystä, se on Voltin Peltikeskuksessa kunnia-asia.

- Varmistamme tuotteidemme korkean laadun käyttämällä valmistusmateriaalina SSAB:n takuupinnoitteita. Pinnoitetta saa tarvittaessa myös kahdenkymmenen metrin peltiseppäkeloissa.

Voltin Peltikeskuksen valtti on myös on nopea toimitusaika. Tynilä lupaa tilatun tavaran saapuvan viikossa.

- Toimitus on perillä tuossa ajassa, meille on erittäin tärkeää palvella asiakkaita mahdollisimman sujuvasti.

Lisätietoja: www.voltinpeltikeskus.fi

« Takaisin