VM Carpetin myyntiassistentti Maisa Hanhisalo, talouspäällikkö Heli Luoma, myyntiassistentti Merja Sillanpää sekä markkinointikoordinaattori Jaana Saarela ovat valmiina poistopäivään.

VM Carpetin myyntiassistentti Maisa Hanhisalo, talouspäällikkö Heli Luoma, myyntiassistentti Merja Sillanpää sekä markkinointikoordinaattori Jaana Saarela ovat valmiina poistopäivään.

VM Carpetilla hurjia mattotarjouksia

11.5.2022

Tomi Olli

Suomen suurimman mattojen valmistajan VM Carpetin poistopäivä järjestetään koronatauon jälkeen jälleen perjantaina 20. toukokuuta. Lappajärven Karvalassa sijaitseva myymälä avautuu kello kaksitoista, ja ostoksia voi tehdä aina iltaseitsemään saakka. Toimitusjohtaja Harri Viita-aho lupaa päivään hurjia tarjouksia.

- Monenlaisia mattoja on myynnissä tarjoushinnoin. Nyt onkin mainio mahdollisuus hankkia matot kesään erittäin edullisesti.

Idea vuonna 2015 käynnistyneeseen tapahtumaan syntyi Viita-ahon mukaan yhteistyöstä Luhdan kanssa.

- He järjestivät eri puolilla Suomea pop up –myyntitapahtumia, joissa olimme mukana. Samalla syntyi idea rakentaa aivan oma konsepti, ja siitä homma lähti käyntiin.

- Pari ensimmäistä tapahtumaa toteutettiin Karvalan nuorisoseuralla, minkä jälkeen siirryimme omiin tiloihimme. Poistopäivä onkin osoittanut erittäin suosituksi myyntitapahtumaksi, sillä kävijöitä on ollut joka kerta satoja.

Värikkyys lisääntyy

Mattojen värimaailmaa ovat pitkään hallinneet harmaan eri sävyt. Sen rinnalle ovat kuitenkin viime aikoina nousseet vahvasti hillitty beige sekä lämpimän ruskeat värisävyt. Myös voimakkaammat värit ovat pikkuhiljaa löytämässä tiensä suomalaiskoteihin. Tällöin maton väriksi valitaan esimerkiksi metsänvihreä tai oranssi. VM Carpetin markkinointikoordinaattori Jaana Saarelan mukaan yksi maton tärkeimpiä valintakriteereitä on kuitenkin edelleen helppohoitoisuus.

- Kesäisin ahkerassa käytössä olevat mattolaiturit kertovat siitä, että suomalaiset ovat edelleen matonpesukansaa.

- Pestävyys ja kestävyys ovat siis avainasemassa mattohankinnoissa. Tällöin valinta kohdistuu usein joko tiiviiseen kudottuun mattoon tai matalaan nukkamattoon.

Mielenkiintoiset uutuudet VM Carpetin tämän vuoden mallistossa ovat kohokuvioiset Paanu- ja Lastu-matot. Laadukkaaseen kudottuun villapohjaan on yhdistetty pehmeä, silkinhohtoinen viskoosinukka.

- Nämä matot tuovat sisustukseen hitusen glamouria. Väreissä hehkuvat kulta, hopea ja kupari. Näyttävä kuviointi sopii hyvin esimerkiksi olohuoneeseen, Saarela listaa.

« Takaisin