Upealla paikalla sijaitseva Hotelli Kivitippu tarjoaa paljon mukavaa kesään.

Upealla paikalla sijaitseva Hotelli Kivitippu tarjoaa paljon mukavaa kesään.

Vitosella vatsa täyteen

22.6.2022

Tomi Olli

Lappajärven upeissa rantamaisemissa saa nälkä jatkossa kyytiä edelliseen hintaan. Tämä tarkoittaa sitä, että Hotelli Kivitipussa voi arkilounastaa vain viidellä eurolla. Ravintolapäällikkö Kai Kangasmetsän mukaan raju tarjous on voimassa aina lounaan alussa.

- Lounastarjoilu alkaa kello 11. Siitä eteenpäin viidentoista minuutin ajan on aterian hinta viisi euroa. Sen jälkeen kello 14 asti on lounaan hinta yksitoista euroa, eläkeläisiltä euron vähemmän. Muina aikoina ja viikonloppuisin ruokailu tapahtuu listalta.

- Lounas tarjoillaan lautastarjoiluna, valittavana on liha tai kala. Lounaaseen kuuluu myös alkusalaatti leipineen sekä jälkiruokakahvi kekseineen.

Kivitipun kesässä palvelee myös hotellin sisälle avautunut kesäkahvila.

- Joka päivä kello 11-19 avoinna olevasta kesäkahvilasta on saatavana kahvilatuotteiden lisäksi virvokkeita ja jäätelöä. Aulassa sijaitsevassa kesäkahvilassa onkin helppo pyörähtää hakemassa lisää tunnelmaa kesään, Kangasmetsä sanoo.

Monenlaista ohjelmaa

Kivitipun juhannus tarjoaa monenlaista koko perheelle. Juhannusaattona viihdyttää kello 16-22 Tivol Alfred muun muassa karusellin, pomppulinnan sekä ilmapallotaiturin avulla. Hotellin ravintolasalissa taas laitetaan perjantai- ja lauantai-iltana jalalla koreasti Onemanband Ari Salon johdolla. Iltaan on vapaa pääsy. Hotellijohtaja Susanna Keskinen sanoo alueella tapahtuvan muutoinkin monenlaista.

- Daniel’s Grillbarin grillivaunu palvelee piha-alueella perjantaina sekä lauantaina, ja paikalla on myös muita myyjiä. Lisäksi tapahtumia riittää Terrace Kirpussa sekä Järviseudun Golfseuran puolella.

Kivitipun kesään mahtuu muitakin esiintyjiä, niistä saa lisätietoa www.kivitippu.fi. Saatavana on myös teatteripaketteja Halkosaaren kesäteatterin tämän suven esitykseen.

Hotelli Kivitippu tarjoaa monenlaisia hoitojakin. Eräs suosituimmista on kaustislainen jäsenkorjaus, jonka avulla hoidetaan yleisimmin alaselän vaivoja, niska- ja hartiaseudun kiputiloja, hiirikättä sekä polvi- ja nilkkaongelmia.

- Hoitoon pääsee tarvittaessa hyvinkin nopeasti, se onnistuu usein jopa samana päivänä. Valittavana myös akupunktiota, turvehoitoa, vyöhyketerapiaa kuumakivihierontaa, parafiinihoitoa, suihkurusketusta, hampaiden valkaisua sekä parturi-kampaajan sekä kynsiteknikon palvelut, Keskinen listaa.

« Takaisin