1.	Raimo Ahokas näyttää laatusahoja, joita myydään liikkeestä paljon, myös tukkuliikkeille.

1. Raimo Ahokas näyttää laatusahoja, joita myydään liikkeestä paljon, myös tukkuliikkeille.

Virtain Moottorisaha – Paljon muutakin kuin moottorisahoja

16.8.2023

Pian avautuu myös verkkokauppa

Vivi Triballi

Vuonna 1974 perustettu Virtain Moottorisaha sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Virtain keskustassa. Vaikka kauppa alkoikin moottorisahojen ja niihin liittyvien varusteiden ja tarvikkeiden myynnillä, on tarjonta vuosien varrella laajentunut, kattaen tätä nykyä erilaisia koneita ja tarvikkeita, kuten Polaris ja Honda mönkijät, Honda ja Mercury perämoottorit, Linder veneet, Honda -pienkoneet, Stihl moottori- ja raivaussahat sekä varusteet ja paljon muuta. Toisen polven yrittäjänä toimiva Raimo Ahokas on työskennellyt yrityksessä pitkään.

  • Meillä on myös omaa maahantuontia metsurin tarvikkeista ja näin voidaan varmistaa sopiva hintataso kuluttajille. Myymme näitä tuotteita myös toisille yrityksille, kertoo Ahokas.

Toiminta-ajatus yrityksessä on aina ollut yrityksen perustaja Arska Ahokkaan ajoista lähtien myydä alan parhaita tuotemerkkejä, asiakasystävällisin hinnoin.

  • Pyrimme siihen, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja tulevat jatkossakin kaupoille, painottaa Raimo Ahokas. Hänen mukaansa periaate on toiminut, sillä joitakin asiakkaita asioi liikkeessä jo kolmannessa polvessa.

Positiivista on myös se, että nykyään naisetkin ovat osaavia ja tuotetietoisia metsäasioissa.

  • Metsänomistus on muuttunut ja asiakkaina on jo paljon naisia, jotka ovat kiinnostuneita tekemään töitä metsässä omin voimin. Nykyisillä koneilla ja varusteilla se onnistuu hyvin ja on mielekästä. Esimerkiksi raivaussahan valjaat ovat kehittyneet erittäin paljon. Myös akkusahojen menekki lisääntyy kokoajan. Naiset myös haluavat hankkia laadukkaita tuotteita ja arvostavat asiallista ja ammattitaitoista palvelua, selvittää Ahokas.

Postimyynnistä verkkokauppaan

Ahokas kertoo, että liikkeen tuotteita on lähetetty edemmäs usein myös postin tai matkahuollon välityksellä. Verkkokauppaa ei kuitenkaan ole ollut, mutta pian sekin on todellisuutta.

  • Asia korjaantuu pian, sillä yrityksen verkkokauppa aukeaa syyskuun alussa ja sen jälkeen tuotteitamme voi tilata verkosta kilpailukykyisin hinnoin.

Lisäksi Virtain Moottorisaha palvelee myymiensä tuotteiden varaosa-asioissa, sekä oma huolto on erittäin tärkeää toiminnassa.

  • Esimerkiksi mönkijöiden huoltoa on mykyään paljon ja ympärivuotisesti. Mönkijällä voi ajaa lähes aina ja jos lunta on paljon, niin telat ovat hyvä lisä.

« Takaisin