Vimpelin Vedon toimistolla on myynnissä monenlaisia fanituotteita.

Vimpelin Vedon toimistolla on myynnissä monenlaisia fanituotteita.

Vimpelin Vedossa kerätään rahaa

20.5.2020

Tomi Olli

Meneillään oleva koronavitusepidemia on puraissut kovalla kädellä myös urheiluseuroja. Yksi kärsijöistä on Vimpelin Veto, missä heikentyneitä rahavirtoja on pyritty paikkaamaan monilla tavoilla. Yksi niistä on tänään perjantaina päättynyt tuotehuutokauppa missä yksityiset ja yritykset myivät tuotteitaan tukeakseen myyntihinnalla Vetoa. Jo aiemmin seurassa on toteutettu pelipaitahuutokauppa.

Vedossa on myös käynnissä useita muita varainkeruuprojekteja. Toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala sanoo jokaisen euron olevan tarpeen.

- Aika on hyvin haastava, eli kaikki apu on tervetullutta. Meillä on tällä hetkellä menossa esimerkiksi kannattajajäsenmaksukampanja sekä jäsenkeräys, joiden lisäksi otamme myös luonnollisesti mielellämme vastaan lahjoituksia.

- Eräs jo mukavaan suosioon noussut uutuus on legendapelaaja Tuomo Lönnmarkin Lönni-räpyläriipus. Hopeisen riipuksen hinta on neljäkymmentä euroa. Nettikaupassamme on myös myynnissä Gamesaver 2020 –paitoja viidenkymmenen ja sadan euron hintaan, Kujala kertoo.

Superpesiskausien osalta naisten pääsarja käynnistyy 12.6. Miesten Superpesiksen käynnistymisestä ei ollut kuitenkaan tätä juttua kirjoitettaessa vielä täyttä varmuutta, mutta asia on todennäköisesti ratkennut tähän hetkeen mennessä. Kujala sanoo Vedon olevan mukana, mikäli pelit käynnistyvät.

- Ongelmahan tässä on, että katsomoon ei voida ottaa yleisöä rajoitusten määrittelemää määrää enempää, mikä syö hurjasti lipputuloja.

- Olemme kuitenkin valmiina siihen, että yleisön on turvallista tulla Saarikentälle. Varmistamme kaiken toimivan säädösten mukaan, Kujala vakuuttaa.

« Takaisin