Legends -autot kisaavat Botniaringilla lauantaina. Kuva Jiivee Korpela.

Legends -autot kisaavat Botniaringilla lauantaina. Kuva Jiivee Korpela.

Villa APR icerace tähtää suosituimmaksi talvitapahtumaksi

11.2.2016

Legends -autot kisaavat Botniaringilla lauantaina. Kuva Jiivee Korpela.

Villa APR icerace  -tapahtuma järjestetään jo toista vuotta peräkkäin Botniaringin moottoriradalla. Pääosissa ovat Legends kilpa-autot, jotka kisaavat Botniaringin PRT Testirata Oy:n rataosion päälle jäädytetyllä jääradalla. Tämän vuoden kilpailijatavoite on 25 Legends-autoa. Kilpaeriä on luvassa viime vuotta enemmän. Kilpailu ajetaan 13.2. klo 12-16 välisenä aikana.

Yleisölle on jälleen luvassa runsaasti oheisohjelmaa. Tämän vuoden vetonaulana paikalle saapuu Helikopterikeskuksen helikopteri, joka kyydittää yleisöä maksua vastaan koko tapahtuman ajan. Kauhajokelainen Loukko tuo viime vuoden tapaan moottorikelkkojen uutuusmallit esittelyyn ja niitä pääsee myös veloituksetta kokeilemaan sitä varten tehdylle radalle.

Lapsille on myös jälleen tiedossa viime vuoden villitykseksi noussut oma moottorikelkkarata. Tapahtuma-alueella on esillä päältäajettavia ruohonleikkureita, Historic-autoja, Kraz-maastoajoneuvoja sekä useita yritysesittelypisteitä. Järeät Kraz-autot sekä Historic -autot nähdään myös jääradalla Legends -kilpaerien välissä.

Tapahtuma-alueella yleisöä palvelee burger-ravintola ja makkaramyynti sekä kahvila B-oikeuksin. Alueella voi kokeilla taitoja myös suopunginheittokilpailussa, jossa parhaat palkitaan. Tapahtuman juontaa vaasalainen Ville Kukkonen.

Villa APR icerace -tapahtuman pääjärjestäjinä toimivat Botniaringin vuokrahuvila Villa APR sekä PRT Testirata Oy:n isäntäparit yhteistyössä Botniaringin ja Etelä-Pohjanmaan toimijoiden kesken. Järjestäjät odottavat tulevan tapahtuman yltävän Etelä-Pohjanmaan suosituimmaksi talvitapahtumaksi.

« Takaisin