Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen ja muu Veto-lauma päättivät viime kautensa mestaruusjuhliin.

Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen ja muu Veto-lauma päättivät viime kautensa mestaruusjuhliin.

Veto hamuaa uutta menestystä

4.1.2023

Tomi Olli

Miesten Superpesiksen hallitsevan mestarijoukkueen Vimpelin Vedon harjoituskausi on täydessä vauhdissa. Joukkueella riittää nälkää, vaikka viime syksy saikin kultaisen päätöksen. Joukkueen pelinjohtaja Tomi Niskanen vakuuttaa lisämenestyksen maistuvan, mestaruuskrapulalle ei anneta tilaa.

- Mestaruuden uusiminen on tietenkin tavoite. Mestaruuspallo on tyhjennytty keskusteluilla ja yhteisellä tekemisellä. Kaikki ovat täysin motivoituneita ja innolla mukana tekemässä töitä uuden päämäärän eteen.

Niskanen sanoo mestaruuden tuoman ilon lämmittävän yhä mieltä, menestys oli iso asia niin Vimpelissä kuin monessa muussakin paikassa. 

- Mestaruuden merkitys ihmisille avautui todenteolla jutellessani heidän kanssaan. Erityisen mieleenjäävä oli tapahtuma, missä kaikki saivat tulla vapaasti juttelemaan. Vaikka tiesin pesäpallolla olevan suuri merkitys, kosketti mestaruuden ihmisille tuoma ilo ja yhteisöllisyys todella paljon.

- Tunnen samalla edelleen suurta ylpeyttä joukkueesta. Koimme viime kauden aikana monenlaisia asioita, niin hyviä kuin vaikeitakin. Se miten käsittelimme vaikeat hetket, nostaa entisestään arvostustani joukkuetta ja saavutusta kohtaan.

Hallipelien kautta

Uuteen kauteen lähdettäessä näkee Niskanen edelleen parannettavaa.

- Olemme tehneet kaksi vuotta yhdessä töitä, ja edenneet suunnitellusti. Silti edelleen paljon on tehtävänä, ja on kyettävä myös uudistumaan. Oleellisinta on, että jokaisesta päivästä tulee juhlaa, vaikka se ei todellakaan tarkoita sitä, että jokainen päivä olisi hauska.

Veto virittelee kuvioitaan tammikuussa hallipelissä, 20.1. vastaa tulee Hyvinkään Tahko. Halli-SM-sarjan alkuturnaus on ohjelmassa helmi-maaliskuussa. Vedon kanssa samassa lohkossa pelaavat Alajärven Ankkurit, Seinäjoen JymyJussit sekä Koskenkorvan Urheilijat. Lohko käynnistyy 4.helmikuuta Vedon ja Ankkureiden kohtaamisella Alajärvellä. Lohkon voittaja etenee maaliskuussa Joensuussa pelattavaan lopputurnaukseen.

Vimpelin Veto kaudella 2023: Elmeri Anttila, Juho Heikkala, Olli Heikkala, Mikko Kanala, Teemu Kinnunen, Atte Kortehisto, Veeti Kortehisto, Aleksi Lassila, Eemeli Lassila, Severi Lassila, Janne Mäkelä, Matias Rinta-aho, Jere Saukko, Konsta Sova, Jukka-Pekka Vainionpää, Jussi Vihriälä, Lauri Vihriälä sekä Mikko Vihriälä. Pelinjohto Tomi Niskanen ja Pasi Tyynelä, joukkueenjohtaja Heikki Seppä.

« Takaisin