Formulalegenda Mika Häkkinen on suunnitellut sähkömoottoripyörän yhdessä Verge Motorcyclesin kanssa.

Formulalegenda Mika Häkkinen on suunnitellut sähkömoottoripyörän yhdessä Verge Motorcyclesin kanssa.

Verge Motorcycles julkaisee yhdessä Mika Häkkisen kanssa suunnitellun sähkömoottoripyörän

24.5.2023

Formulalegenda Mika Häkkisen suunnittelemassa uniikissa luksuspyörässä tyylikäs ja rohkea design yhdistyvät Vergen ainutlaatuiseen teknologiaan: “Pyörä on testamentti täysillä eletylle elämälle”.

Maailmankuulu F1-legenda, kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen on suunnitellut sähkömoottoripyörän signature-mallin yhteistyössä alan pioneerin Verge Motorcyclesin kanssa. Pyörää valmistetaan yhteensä vain sata kappaletta, joten kyseessä on hyvin eksklusiivinen harvinaisuus.

“Tiedän kokemuksesta, mitä nopeutta, tarkkuutta ja tyylikkyyttä ilmentävän ajoneuvon kehittäminen vaatii. Halusin suunnitella pyörän ainutlaatuisia yksityiskohtia myöten, pelkkien värivalintojen sijaan. Jokainen pyörä on numeroitu ja varustettu eksklusiivisella signeerauksella. Tämä sähkömoottoripyörä edustaa ajamisen tulevaisuutta ja on testamentti täysillä eletylle elämälle”, Mika Häkkinen kertoo.

Mika Häkkisen ja Verge Motorcyclesin yhteistyö käynnistyi alkuvuodesta, kun Häkkinen nimitettiin mukaan yhtiön Advisory Boardiin. Häkkinen on myös yksi Verge Motorcyclesin sijoittajista. Yhteistyössä toteutettu signature-malli on kahden oman alansa huipun taidonnäyte.

“Olemme erittäin ylpeitä siitä, että saimme signature-mallin suunnittelijaksi formulalegenda Mika Häkkisen. Hän on yksi kaikkien aikojen parhaista kuskeista, ja meitä yhdistää rajojen rikkominen sekä vauhdin huumasta nauttiminen”, kertoo Verge Motorcyclesin toimitusjohtaja Tuomo Lehtimäki.

Mika Häkkisen suunnittelema uniikki moottoripyörä on ostettavissa tästä päivästä alkaen Verge Motorcyclesin verkkokaupasta Saksassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Suomessa, Virossa ja Monacossa. Moottoripyörän voi ostaa myös Vergen uudesta Monaco GP:n yhteydessä aukeavasta Monacon lippulaivamyymälästä, joka on myös sähkömoottoripyörävalmistajan ensimmäinen liike ja showroom. Pyörän veroton myyntihinta on 80 000 euroa.

« Takaisin