Kari ja Jere Siltala sanovat kevään ja kesän vaatevalikoimien olevan nyt parhaimmillaan. He muistuttavat, että erikoisliikkeessä asiakas saa haluamansa palvelun.

Kari ja Jere Siltala sanovat kevään ja kesän vaatevalikoimien olevan nyt parhaimmillaan. He muistuttavat, että erikoisliikkeessä asiakas saa haluamansa palvelun.

Veljekset Siltalassa Tuurissa ollaan valmiina tulevaan kesään

9.5.2018

Kari ja Jere Siltala sanovat kevään ja kesän vaatevalikoimien olevan nyt parhaimmillaan. He muistuttavat, että erikoisliikkeessä asiakas saa haluamansa palvelun.

Taisto Järvinen

Kaleterien ja säätilan ennustusten mukaan on hypätty pitkä loikka kohti kesää. Noin +20 asteen ulkolämpötila merkitsee sitä, että kiireen vilkkaa on puettava kesäisemmät vaatteet. Vinkkejä ja elämyksiä kevyempään pukeutumiseen saa kevään ja kesän piristävien asu-uutuuksien ja kuosien myötä.

 Vaatetusliike Veljekset Siltalan vaaterekit on ladattu täyteen kevään ja kesän vaatteita sekä juhla-asuja ja -pukuja. Jere Siltala sanoo, että liikkeessä ollaan valmiina palvelemaan vaateostoksilla käyviä asiakkaita.

- Periaatteessa kaikki kevään ja kesän vaatteet ovat esillä liikkeessä. Juhla-asut tulevia rippi-, ylioppilas- ja valmistujaisjuhlia varten ovat myös valikoimissa. Nyt hyvä aika valita vaatteet, jotta ollaan valmiina ilman viime hetken kiireitä.

- Vaatekaupassa on neljä sesonkia, joista ylivoimaisesti suurin on kevään ja alkukesän sesonki. Kävijämäärillä mitattuna sesongin huippu on tuurilaiseen tyyliin heinäkuussa.

Kukkakuoseja

Kevään ja kesän uutuuksissa, etenkin naisten vaatteissa näyttävästi esillä ovat kukkakuosit ja yläosan printit. Sävyt ovat hieman rauhallisempia ja hillitympiä, tavallaan haaleampia ja hempeämpiä, kuin vuosi sitten. Naisten vaatteissa kuosit voivat olla silti edelleen melko voimakkaita, isoja kirjokuoseja sekä isoja ja pieniä kukkia. Ruutua ja raitaa ei uutuuksissa juurikaan näe.

- Toki perinteisempiä, perusvarmoja kuoseja pitää olla tarjolla, vaikka uutuuksia tulee jokaiseen sesonkiin. Kesämekkojen helmoista voisi sanoa, että ne ovat nyt ehkä hieman aikaisempaa pitempiä.

- Myös ulkoilutakeissa on kuosillisia kääntötakkeja eli on kuosikuvio ja toinen puoli yksivärinen.

Nuorille ja lapsille koosta 128 kokoon 176 on periaatteessa samanlaiset vaatevalikoimat kuin aikuisille. Myös perheen pienemmille löytyvät vaatteet, kuten koko perheelle laadukkaita vaatteita myyvässä liikkeessä pitää olla.

Tyköistuvampaa

Suomalainen mies syttyy vaateuutuuksiin ehkä naisia hitaammin. Nyt on kuitenkin korkea aika ottaa reipas askel kohti kesäistä tyyliä ja uudempia sävyjä.

Kari Siltala sanoo pukeutumisen uutuuksien, myös juhlavamman pukeutumisen, olevan nyt hitusen rennompaa.

- Mallit ovat tyköistuvampia. Irtotakeissa on piristäviä yksityiskohtia. Takit ovat tiukempia ja lyhempiä, ja ne sopivat erinomaisesti myös farkkujen kanssa.

- Sininen on väreissä ehdoton ykkönen. Myös vaalean harmaa on suosikki. Miehille on loppujenlopuksi aika helppoja värejä, joita voi tuunata oman näköiseksi vaikkapa solmiolla. Myös rennompi kuosillinen paita ilman solmiota, ja jopa t-paita sopii tyylikkääseen pukeutumiseen.

Housuista puheen ollen puuvillahousujen, farkkujen ja ulkoiluhousujen malleja on kavennettu. Nyt haetaan istuvampaa pukeutumista myös housujen osalta yhtä hyvin naisille, miehille ja lapsille.

Juhlapuvuissa musta pitää edelleen pintansa, mutta muodikas sininen on hyvä vaihtoehto ja perinteisten värien haastajana nähdään vaaleampi puku, etenkin kesän juhliin.

Moottoripyöräasuja

Veljekset Siltalan moottoripyöräasujen osasto on saanut täydennystä. Rukka ja Sinisalo -merkkien rinnalle on nyt tullut uutena Sweep.

On selvää, että moottoripyöräilijä ja alan vaatekauppa on aika paljolti sään armoilla. Siltalassa asuja hyvät valikoimat, ja sieltä löytyvät asut edullisemmista ja kalliimmista hintaluokista. Myös nahka-asuja on tarjolla.

Siltalasta halutaan muistuttaa, että vaatteista on myös isoja kokoja. Naisille on kokoja 52-54 ja miehille jopa 70-72.

Vaatetusliike

Veljekset Siltala Oy

Siltalantie 21

63610 Tuuri

06 512 5105

www.veljeksetsiltala.fi

« Takaisin