Tomi Puska ja Jonna Koskimäki-Puska johtavat Vaunulaa.

Tomi Puska ja Jonna Koskimäki-Puska johtavat Vaunulaa.

Vaunulassa riittää valikoimaa

11.7.2019

Tomi Olli

Seinäjoen lentokentän kupeessa sijaitsevassa Vaunulassa tehdään kauppaa pitkällä kokemuksella. Yrityksen perustivat Tuula ja Yrjö Koskimäki, joiden työtä jatkaa nykyisin heidän tyttärensä Jonna Koskimäki-Puska yhdessä miehensä Tomi Puskan kanssa.

Laadukkaisiin lastentarvikkeisiin erikoistuneen Vaunulan valikoimasta löytyvät muun muassa erilaiset lasten rattaat ja vaunut, pinnasängyt, turvakaukalot ja –istuimet, hoitopöydät, syöttötuolit sekä erilaiset hoitotuotteet. Koskimäki-Puskan mukaan myydyimpiin tuotteisiin kuuluvat vaunut, rattaat sekä turvaistuimet.

- Niitä menee paljon. Suosituin vaunumalli on alusta saakka ollut isolla vaunukopalla varustetut vaunut. Syy tähän on selkeä, sillä vauvalla on siinä riittävästi tilaa nukkua.

- Kokonaisuudessaan valikoimassamme on paljon erilaisia vaunumalleja tilaa säästävistä Travel-System -malleista perinteisiin vaunuihin. On myös huomionarvoista, että tarjonnassamme on paljon kotimaisia tuotteita.
 

Ilman toimituskuluja

Vaunulan myynnistä reilut puolet tapahtuu nettikaupan kautta osoitteessa www.vaunula.fi Asiakkaita riittää kotimaan lisäksi myös muista Euroopan maissa. Lisäpontta nettikauppa saa mainioista toimitusehdoista.

- Toimitamme vaunut, rattaat sekä turvaistuimet ilman kuluja. Pyrimme saamaan tavarat liikkeelle nopeasti, toimitusaika on 1-3 päivää. On myös huomionarvoista, että suurin osa lastentavaroista löytyy suoraan varastostamme, Koskimäki-Puska painottaa.

Vaunulantiellä sijaitseva myymälä on avoinna torstaisin kello 10-18 ja lauantaisin kello 10-14.

- Muulloin olemme avoinna sopimuksen mukaan. Palveluihimme kuuluu myös vaunujen ja rattaiden huolto, mikä järjestyy kaikkina arkipäivinä sekä vaunujen ja istuinten vuokraus.

.Vaunula tekee kauppaa myös osamaksulla, saatavana on erilaisia vaihtoehtoja.

- Rahoitusasiat ovat sovittavissa. Haluamme palvella asiakkaita joustavasti ja tehokkaasti.

Yhteystiedot: 040 351 3855, (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin