Monikäyttöinen unipesä on mielekäs vaihtoehto lapselle

Monikäyttöinen unipesä on mielekäs vaihtoehto lapselle

Vaunulassa palvellaan asiantuntemuksella

27.11.2019

Tomi Olli

 

Seinäjoen lentokentän kupeessa sijaitsevassa Vaunulassa tehdään kauppaa kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Palvelusta vastaavat Jonna Koskimäki-Puska yhdessä miehensä Tomi Puskan kanssa.

Laadukkaisiin lastentarvikkeisiin erikoistuneen Vaunulan valikoimasta löytyvät muun muassa erilaiset lasten rattaat ja vaunut, pinnasängyt, turvakaukalot ja –istuimet, hoitopöydät, syöttötuolit sekä erilaiset hoitotuotteet. Koskimäki-Puskan mukaan asiakkaat arvostavat laadukkaita tuotteita.

- He haluavat tuotteita, joilla on pitkä käyttöikä, mikä on hyvin järkevä hankintaperuste.

Vaunulan myydyimpiin tuotteisiin kuuluvat vaunut, rattaat sekä turvaistuimet. Suosituimmaksi vaunumalliksi on viime vuosina noussut vastasyntyneestä leikki-ikäiselle sopivat tukevat rattaat, joihin saa kiinnitettyä vaunukopan ja auton turvakaukalon.

- Näin vaunurattaista saadaan mahdollisimman monikäyttöiset. Kokonaisuudessaan valikoimassamme on paljon erilaisia vaunumalleja tilaa säästävistä Travel-System -malleista perinteisiin vaunuihin, unohtamatta niihin kuuluvia järkeviä hintoja.

- Turvaistuimien osalta myydyimpiä ovat 360 astetta pyörivät istuimet, jotka helpottavat lapsen asettamista istuimeen ja sieltä pois ottamista. Istuimen saa myös käännettyä ovelle päin, Koskimäki-Puska kertoo.

Monikäyttöisiä tuotteita

Yrityksen valikoimasta löytyy myös paljon muutakin mielenkiintoista, ja esimerkiksi Letti-unipesä-reunapehmuste on suosittu hankinta vauvalle. Haluttuja ovat myös pinnasängyt, joiden juniorilaidat pidentävät niiden käyttöikää.

- Tarjontaamme on tullut myös pinnasänky, jota käytetään ensin sivuvaununa vanhempien sängyn vieressä. Tämän jälkeen siitä syntyy pinnasänky taaperolle ja sen jälkeen käyttö voi jatkua juniorilaidan avulla, Koskimäki-Puska toteaa.

Hän muistuttaa myös monien muiden tuotteiden monipuolisuudesta.
- Esimerkiksi kotimaisesta hoitopöydästä saa tyylikkään lipaston, joka kestää isompaakin painoa.
Imetystyynystä taas syntyy kätevästi vauvatuki vauvan alkaessa harjoitella istumista tai syömistä.

Ilman toimituskuluja

Vaunulan myynnistä reilut puolet tapahtuu nettikaupan kautta osoitteessa www.vaunula.fi Lisäpontta nettikauppa saa mainioista toimitusehdoista.

- Toimitamme vaunut, rattaat sekä turvaistuimet ilman kuluja. Pyrimme saamaan tavarat liikkeelle nopeasti, toimitusaika on 1-3 päivää. On myös huomionarvoista, että suurin osa lastentavaroista löytyy suoraan varastostamme, Koskimäki-Puska painottaa.

Vaunulantiellä sijaitseva myymälä on avoinna torstaisin kello 10-18 ja lauantaisin kello 10-14.

- Muulloin olemme avoinna sopimuksen mukaan. Palveluihimme kuuluu myös vaunujen ja rattaiden huolto, mikä järjestyy kaikkina arkipäivinä sekä vaunujen ja istuinten vuokraus.

.Vaunula tekee kauppaa myös osamaksulla, saatavana on erilaisia vaihtoehtoja.

- Rahoitusasiat ovat sovittavissa. Haluamme palvella asiakkaita joustavasti ja tehokkaasti.

Yhteystiedot: 040 351 3855, (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin