1.	Jonna Koskimäki-Puska kertoo, että tuotemäärä on valtava, sisältäen kehdot, vaunut, pinnasängyt, matkasängyt, ensisängyt, kantokopat ja niin edelleen.  Myös tekstiilejä löytyy monien mieltymyksiin.

1. Jonna Koskimäki-Puska kertoo, että tuotemäärä on valtava, sisältäen kehdot, vaunut, pinnasängyt, matkasängyt, ensisängyt, kantokopat ja niin edelleen. Myös tekstiilejä löytyy monien mieltymyksiin.

Vaunula – Verkkokauppa perheen pienimpien tarpeisiin

26.7.2023

Vivi Triballi

Vaunula.fi on lastentarvikkeiden verkkokauppa ja toiminut jo 20 vuotta. Yrityksen toimipiste sijaitsee Ilmajoen Pojanluomalla, hyvien yhteyksien varrella. Vaikka kyseessä onkin verkkokauppa, varasto/noutomyymälä palvelee myös vähittäismyyntiasiakkaita kahtena päivänä viikossa tai sopimuksen mukaan.

  • Aina voi kysyä tarjousta tai paikan päälle tulla katsomaan valikoimia. Pdämme hinnat kilpailukykyisinä, lupaa yritystä nyt jo 6 vuotta pyörittäneet Jonna Koskimäki-Puska ja Tomi Puska.

Asiakkaille mieluista on se, että verkkomyynnissä olevat tuotteet löytyvät aina varastosta.

  • Kun tuotteita tilataan, ne lähtevät meiltä varastosta nopeasti, lupaa Jonna ja muistuttaa, että omiin laatumerkkeihin löytyy myös varaosia.

Jonnan vanhemmat ovat perustaneet yrityksen, joten menossa on toisen polven yrittäjyys.

  • Olin töissä vanhempien liikkeessä aiemminkin, mutta Tomi tuli mukaan siinä vaiheessa, kun siirryimme yrittäjiksi, Jonna kertoo.

Värien harmoniaa

Siinä missä ennen vanhaan vauvojen tarvikkeet olivat värikkäitä ja kirjavia, on tyyli nyt maltillisempaa, mutta väriäkin löytyy.

  • Sisustusboomin ansiosta myös lasten sisustustarvikkeisiin on tullut moderneja kuoseja, mutta värejä kyllä löytyy niitä haluaville.Nyt suositaan paljon mustaa, valkoista ja harmaata, koska ne sopivat muuhun sisustukseen hyvin, mutta myös lämpimät sävyt, kuten beigen eri sävyt kiinnostavat, Jonna tietää.

Hänen mukaansa kalusteissa, kuten pinnasängyissä tai syöttötuoleissa hillityt värit näkyvät eniten, mutta tekstiileissä on sekä hillittyjä että värikkäitä kuvioita, lasten tyyliin tietenkin.

Helppohoitoisuus on valttia

Kiireinen elämä luo paineita ja silloin kun perheen pienimmälle aletaan hankkia kalusteita tai muuta, halutaan helposti koottavia tuotteita.

  • Nykyään nuoret perheet käyvät katsomassa jo netistä tuotetietoa ja arvostavat käytännöllisyyttä ja helppoutta, kun aikaa ei ole aina tehdä itse kaikkea.

Jos ongelmia ilmenee tuotteen hankinnan jälkeen, niin apua saa kysyä.

  • Vielä hankinnan jälkeenkin saa apua ja ohjeita esimerkiksi tuotteen kokoamiseen, lupaa Jonna.

Nykyajan lastenvaunut ja rattaat ovat muunneltavia ja helppoja käyttää.

  • Muunneltavuus on tärkeää erityisesti kaupunkikeskuksissa ja nykyään myydään yhdistelmävaunuja, joissa on esimerkiksi turvaistuin autoon. Niitä on helppo kasata ja ne menevät pieneen tilaan. Myöskään vaunujen renkaisiin ei enää tarvitse pumpata ilmaa, vaan ne on tehty pitkäkestoisista materiaaleista ja pinnat ovat helppohoitoisia, valaisee Jonna.

Vaunulan varastossa on valtava määrä tuotteita.

  • Laatumerkkejä ja malleja on useita, esimerkiksi Britax, mikä on Pohjoismaiden myydyin merkki, Jonna kertoo ja kehottaa käymään verkkokaupan sivuilla tutustumassa tuotteisiin ja tarvittaessa tulemaan myös paikanpäälle.

« Takaisin