Vaunula tarjoaa monenlaista. Kuvan kehdossa on käytetty bambutekstiilejä.

Vaunula tarjoaa monenlaista. Kuvan kehdossa on käytetty bambutekstiilejä.

Vaunula palvelee monipuolisesti

22.6.2022

Tomi Olli

Seinäjoen Vaununlantiellä palvelevassa, laadukkaisiin lastentarvikkeisiin erikoistuneessa Vaunulassa, eletään kiireistä kesää. Yrityksen omistajat Jonna Koskimäki-Puska ja Tomi Puska vakuuttavat asiakkaiden saavan asiantuntevaa palvelua.

- Olemme asiakkaita varten, ja annamme mielellämme tarvittaessa neuvoja sekä opastusta, Jonna Koskimäki-Puska vakuuttaa.

Vaunulan valikoimasta löytyvät muun muassa erilaiset lasten rattaat ja vaunut, pinnasängyt, hoitopöydät, syöttötuolit sekä erilaiset hoitotuotteet. Tomi Puskan mukaan asiakkaat arvostavat laadukkaita tuotteita.

- He haluavat tuotteita, joilla on pitkä käyttöikä, mikä on järkevä hankintaperuste.

Hän muistuttaa erittäin kysytyiksi nousseista starttipaketeista.

- Starttipaketissa asiakkaalle räätälöidään yksilöllinen paketti, missä ovat kaikki perustarvikkeet kuten vaunut ja turvakaukalo tarvikkeineen sekä pinnasänky tekstiileineen.

Vaunulan suosituimmaksi vaunumalliksi on noussut vastasyntyneestä leikki-ikäiselle sopivat tukevat rattaat, joihin saa kiinnitettyä vaunukopan ja auton turvakaukalon.

- Vaunurattaista saadaan näin mahdollisimman monikäyttöiset. Kokonaisuudessaan valikoimassamme on paljon erilaisia vaunumalleja tilaa säästävistä Travel-System-malleista perinteisiin vaunuihin, unohtamatta niihin kuuluvia järkeviä hintoja, Koskimäki-Puska kertoo.

 

Lastenhuoneet keskiössä

Koskimäki-Puskan mukaan nyt panostetaan entistäkin enemmän lastenhuoneen sisustukseen, vauvan tekstiileihin ja nukkumapaikkaan.

- Tämä on lisääntynyt selkeästi. Käytetyt värit ovat maanläheisiä, murrettuja sekä rauhallisia. Kuoseissa taas on nähtävillä enemmän boheemeja värejä. Koska tällaiset sävyt rauhoittavat aikuisia, ajatellaan niiden rauhoittavan myös vauvaa.

Hän sanoo harmaiden ja puunsävyisten sänkyjen kirineen perinteisten lasten valkoisten pinnasänkyjen rinnalle.

- Suunta näyttää tällaiselta. Sänkyihin on myös saatavana ihanan lämpöisiä tekstiilejä.

- Lastenhuoneen sisustusmateriaaleina käytetään luonnonkuitua kuten bambuharsoja ja -lakanoita, musliinipuuvillaa, aloeveraa, kookosta sekä kierrätetystä materiaalista valmistettuja patjoja.

Tärkeässä roolissa on myös osoitteessa www.vaunula.fi toimiva verkkokauppa.

- Tavaraa tilataan nykyisin aiempaa enemmän kotiinkuljetuksina. Toimitammekin lähetykset nopeasti ja mainioilla toimitusehdoilla, suuremmat tilaukset jopa ilman kuluja, Tomi Puska muistuttaa.

« Takaisin