Jonna Koskimäki-Puskan ja Tomi Puskan tytär Moona matkustaa isän kanssa turvaistuimisessa. Turvaistuimet kuuluvat Vaunulan kysytyimpiin tuotteisiin.

Jonna Koskimäki-Puskan ja Tomi Puskan tytär Moona matkustaa isän kanssa turvaistuimisessa. Turvaistuimet kuuluvat Vaunulan kysytyimpiin tuotteisiin.

Vaunula palvelee monipuolisesti

28.7.2021

Tomi Olli

 Ilmajoen Vaununlantiellä palvelevassa, laadukkaisiin lastentarvikkeisiin erikoistuneessa Vaunulassa, eletään kiireistä kesää. Yksi Jonna Koskimäki-Puskan ja Tomi Puskan johtaman yrityksen kaupankäyntiä muuttanut tekijä on Liikenneturvan uudistus, jossa suositetaan turvaistumisessa matkustamista selkä menosuuntaan vähintään nelivuotiaaksi saakka.

- Tämä on näkynyt turvaistuinten myynnin kasvuna, sillä aiempi suositus oli turvaistuimen käyttö selkä menosuuntaan kolmeen vuoteen saakka.

- Kannattaa myös huomioida, että Liikenneturva suosittaa turvavyöistuimen käyttöä alle 150-senttisille henkilöille, vaikka lakisääteinen velvoite yltää 135-senttiin, Koskimäki-Puska sanoo.

 Vaunulan suosituimpia turvaistuimia ovat edelleen 360 astetta pyörivät turvaistuimet.

- Ne helpottavat lapsen asettamista istuimeen ja sieltä pois ottamista, koska istuimen saa myös käännettyä ovelle päin. Meiltä löytyy lisäksi turvakaukaloita, joihin saa ovelle päin pyörivän jalustan.

 Paljon muutakin

 Vaunulan valikoimasta löytyvät myös muun muassa erilaiset lasten rattaat ja vaunut, pinnasängyt, hoitopöydät, syöttötuolit sekä erilaiset hoitotuotteet. Tomi Puskan mukaan asiakkaat arvostavat laadukkaita tuotteita.

- He haluavat tuotteita, joilla on pitkä käyttöikä, mikä on järkevä hankintaperuste.

 Hän muistuttaa myös erittäin suosituiksi nousseista starttipaketeista.

- Ne ovat suosittuja ja käteviä. Starttipaketissa asiakkaalle räätälöidään yksilöllinen paketti, missä ovat kaikki perustarvikkeet kuten vaunut ja turvakaukalo tarvikkeineen sekä pinnasänky tekstiileineen.

 Vaunulan tarjonnassa on myös paljon yhdistelmävaunuja. Suosituimmaksi vaunumalliksi on viime vuosina noussut vastasyntyneestä leikki-ikäiselle sopivat tukevat rattaat, joihin saa kiinnitettyä vaunukopan ja auton turvakaukalon.

- Näin vaunurattaista saadaan mahdollisimman monikäyttöiset. Kokonaisuudessaan valikoimassamme on paljon erilaisia vaunumalleja tilaa säästävistä Travel-System-malleista perinteisiin vaunuihin, unohtamatta niihin kuuluvia järkeviä hintoja, Koskimäki-Puska kertoo.

 Tärkeässä roolissa on myös osoitteessa www.vaunula.fi toimiva verkkokauppa.

- Tavaraa tilataan nykyisin aiempaa enemmän kotiinkuljetuksina. Toimitammekin lähetykset nopeasti ja mainioilla toimitusehdoilla, suuremmat tilaukset jopa ilman kuluja, Tomi Puska muistuttaa.

« Takaisin