Härmän Kylpylässä pääsee lihaskireydestä hieronnan avulla.

Härmän Kylpylässä pääsee lihaskireydestä hieronnan avulla.

Vauhtia vuoteen Härmän Kylpylästä

10.1.2018

Härmän Kylpylässä pääsee lihaskireydestä hieronnan avulla.

Tomi Olli

Vuosi on vaihtunut, ja Härmän Kylpylä tarjoaa monenlaista mukavaa heti alusta alkaen.

- Uudet menut, kevään erilaiset Teemabuffetit ja hemmottelutarjoukset antavat lupauksen mainiosta vuodesta 2018, sanoo myyntijohtaja Pasi Vainio

Härmän Kylpylässä pääsee tunnetusti tanssimaan kuutena iltana viikossa. Elävää musiikkia on luvassa maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Tiistaisin ja torstaisin järjestetään suositut karaoketanssit.

Orkesterilavalla nähdään talven ja kevään aikana melkoista tähtien tuiketta. Lavalle nousevat muun muassa 13.1. Juhamatti & Rosalie, 19.1. Pekkaniskan Pojat, 26.1. Janne Tulkki, 2.2. Tommi Soidinmäki, 9.2. Leif Lindeman & Avec sekä 23.2. Taikakuu.

- Lisäksi Härmässä nähdään 10.2. RockNightissa Pete Parkkonen  29.3. Yö ja 21.4. Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani.

- Luvassa on myös 6.4. Anssin Jussin Areenalla toteuttava konsertti. Tuolloin yleisön ottavat haltuun Riku Niemi Orchestra solistinaan Pentti Hietanen. Lavalle nousee koko 25-henkinen RNO, joten tunnelma on taattu. Lisäksi 27.1. alkaa viikoittainen Halkosaaren kesäteatterin kanssa toteutettava Huru-ukot –näytelmä, Vainio kertoo.

 

Uusia makuelämyksiä

Nälkä ei pääse Härmän Kylpylässä yllättämään, sillä päivittäin on tarjolla maukasta suomalaista lähiruokaa. Lisäksi kuukausittain järjestetään teemaruokailuja.

- 21.1. katetaan tammisunnuntain buffet Marsalkka Mannerheimin tapaan, 18.2. on tarjolla skandinaavinen buffet kaloineen, lihoineen ja riistaruokineen ja 18.3. merellinen buffet kaloineen sekä äyriäiseen, Vainio listaa.

Huomionarvoista on myös Härmän Kylpylän helmikuussa uudistuva À la Carte –lista. Sen ovat suunnitelleet keittiömestari Pasi Holkkola, vuoropäällikkö Mikko Petterson sekä muu keittiötiimi.

- Lista vaihtuu tämän vuoden aikana kolme kertaa. Ensimmäinen on voimassa helmikuun alusta toukokuun loppuun, toinen kesäkuun alusta elokuun loppuun ja kolmas syyskuun alusta tammikuun 2019 loppuun.

- Ensimmäisellä À la Carte -listalla on muun muassa savuporo-aurajuustokeittoa, porsaankaretta, Whisky-BBQ härkää ja jälkiruuaksi lämmintä juustokakkua, kirsikkakompottia ja vaniljakastiketta, Vainio muistuttaa.

 

Paljon muutakin

Härmän Kylpylä tarjoaa myös monenlaisia hemmotteluhoitoja.

- Wellness-osastollamme on kuukausittain tarjouksia erilaisista kasvohoidoista, vartalohoidoista sekä hieronnoista. Kaikkia hoitoja yhdistävä tekijä on, että asiakas saa varmasti rentoutuneen olon.

Härmän Kylpylä on avannut mittavan verkkokaupan mitä kautta voi hankkia niin majoitusta, hoitoja kuin tapahtumalippujakin. Käytössä on myös osamaksumahdollisuus.

- Vastaavaa järjestelmää ei ole muilla suomalaisilla kylpylähotelleilla. Olemme edelläkävijöitä tässäkin asiassa.

- Lisäksi kaikki rekisteröityneet saavat kymmenen euron alennuksen ensimmäisestä ostoksesta, Vainio vinkkaa

« Takaisin