Valtteri Bottas valitsi uuden SUV-mallin

21.10.2015

Williams-Mercedes Formula F1 –tallin suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas vaihtoi kotimaassa ajoautoaan ja valitsi nyt uuden, nelivetoisen SUV-luokan coupén. Mercedes-Benz GLE 350 d Coupe luovutettiin Valtterille Helsingissä 1.10.2015.

Williamsin F1-kuljettajalle uusi ajoauto

”Uusi GLE coupé jatkaa uskollisesti Mercedes-Benzin ikonisia coupé-muotoilun periaatteita, mutta rikastettuna SUV-maailmasta peräisin olevilla muotoiluvaikutteilla. Sen jännittävät mittasuhteet edustavat selkeyttä ja yksinkertaisuutta, modernia luksusta parhaimmillaan sekä samalla äärimmäistä urheilullisuutta”, Daimlerin muotoilujohtaja Gorden Wagener kiteyttää.

Lujuutta henkivän SUV- ja keveitä linjoja edustavan coupé-muotoilun liitto miellytti myös Valtteria ja auton uusimmat turvallisuusjärjestelmät yhdessä nelivetotekniikan kanssa ovat hyödyksi myös talvisilla Suomen teillä.

Valtteri Bottas on esiintynyt vahvasti Williams-Mercedes-tallissa

Valtteri jatkoi sopimustaan Williams-kuskina ja koska Mercedes-AMG High Performance Powertrain toimittaa moottorit myös Valtterin työnantajalle Williams-Mercedesille, on Mercedes-Benz luonnollinen valinta myös kotimaassa.

Nastolassa 28.8.1989 syntynyt Valtteri Bottas on ajanut Williamsin F1-autoa vuodesta 2012 lähtien. Tänä vuonna Bottas on ajanut menestyksekkäästi Mercedes-moottorilla varustettua Williamsin F1-autoa tallikaverinaan Felipe Massa.

”Kuluva formulakausi on ollut mielenkiintoinen, ja nyt tähtäämme loppukauden kisoihin viime viikonlopun Japanin kisan 5. sijalta ja valmistajien 3. sijalta haastamalla muut.” suunnittelee Valtteri. Seuraava kisa käydään jo viikon päästä Venäjällä 9.-11.10.2015.

« Takaisin