Vallilan hurmaava uusi mallisto Toukotyöt on myynnissä vain Kyläkaupassa.

Vallilan hurmaava uusi mallisto Toukotyöt on myynnissä vain Kyläkaupassa.

Vallila Toukotyöt-mallisto saatavana vain Kyläkaupasta

15.7.2021

Kyläkaupan ja Vallilan pitkä yhteistyö on tuottanut jälleen uuden tekstiilimalliston, joka on myynnissä vain Vallila Koti-osastolla Kyläkaupan Tavarapuodissa. Toukotyöt on tunnelmallinen ja nostalginen mallisto, jonka kattavalla valikoimalla on helppo luoda tunnelmaa kodin eri tiloihin. Ne ovat loistava idea myös lahjaksi tai tuliaisiksi. Tuotteita kannattaa myös ostaa vaikkapa itselle muistoksi Kyläkaupasta, sillä tätä Vallila -kuosia ei muualta saa.

Nostalgista kesätunnelmaa

Lämmin kesätunnelma välittyy hienosti tekstiilisuunnittelija Matleena Issakaisen suunnittelemasta Toukotyöt-kuosista. Upea pohjalaismaisema ja etualan kaksi auringossa laitumella paistattelevaa suomenhevosta luovat nostalgisen kuvan kuumista kesistä lakeuksilla. Monipuoliseen mallistoon kuuluu muun muassa pussilakanoita, tyynyjä, verhoja, mukeja, kassi – uutuusmallisto tarjoaa sinulle siis käytännössä kaiken, mitä kodin yhtenäisen ilmeen luomiseen tarvitaan.

Pitkä yhteistyö Kyläkaupan kanssa

Vallila on sisustus- ja tekstiilialan perheyritys, jonka sveitsiläinen Otto Berner perusti Helsingin Vallilan kaupunginosaan vuonna 1935. Kyläkauppa on tehnyt yhteistyötä Vallilan kanssa jo vuodesta 1995 asti ja on nykyään Vallilan suurin yksittäinen yhteistyökumppani. Kyläkaupassa on Suomen suurin Vallila-valikoima. Vallila on ollut alusta asti vahvasti mukana myös Kyläkaupan OnnenTähti-hotellin ja ravintoloiden tekstiilisuunnittelussa ja -toimittamisessa.

« Takaisin