Vallilan hurmaavat uudet mallistot Ahonlaita ja Suvituuli ovat myynnissä vain Kyläkaupassa.

Vallilan hurmaavat uudet mallistot Ahonlaita ja Suvituuli ovat myynnissä vain Kyläkaupassa.

Vallila Ahonlaita ja Suvituuli -mallistot nyt myynnissä

27.5.2020

Saatavana vain Kyläkaupasta

Kyläkaupan ja Oy Vallila Interior Ab:n pitkä yhteistyö on tuottanut jälleen kaksi uutta tekstiilimallistoa, jotka ovat saapuneet myyntiin Vallila Koti-osastolle Kyläkaupan Tavarapuodissa. Vallilan Ahonlaita ja Suvituuli muodostavat kiehtovan, toisiaan täydentävän tuotekokonaisuuden, joka tarjoilee viehättävää väriloistoa sisustajille. Uutuusmallistojen tuotteilla on helppo luoda tunnelmaa kodin eri tiloihin. Ne ovat loistava idea myös lahjaksi tai tuliaisiksi. Tuotteita kannattaa myös ostaa vaikkapa itselle muistoksi Kyläkaupasta, sillä näitä Vallila -kuoseja ei muualta saa.

Kesän kauneutta, latomaisemia ja leppoisia tunnelmia

Ahonlaitaan on tallentunut heinänteon aika, ne hetket, kun muutama sarka on jo haravoitu ja heinät nostettu seipäisiin. Kullankeltainen pelto hehkuu lempeän kesäauringon alla ja odottaa kaukaisuudessa antimiensa poimijoita. Kissankellot, päivänkakkarat ja puna-apilat koristavat ja kehystävät kuosin reunoja ja kokoavat kaiken yhteen.

Kiireettömät ja leppoisat kesätunnelmat välittyvät hienosti myös Vallilan Suvituuli-kuosista. Valkoisten koivunrunkojen rivi luo taianomaisen näkymän puiden vihreiden lehtien ja sinisten kissankellojen kanssa. Nämä Vallilan tuotteet sopivat myös erinomaisesti yhteen keskenään. Luo niistä mieleisesi kokonaisuus ja kutsu ympärivuotinen kesä kotiisi.

Monipuoliset mallistot

Vallilan Ahonlaita -mallistoon kuuluu valmisverho, kappaverho, koristetyyny, pussilakanasetti, tyynyliina, kestokassi, käsipyyhe, kylpypyyhe ja erikokoisia mattoja. Raikas Suvituuli-mallisto on rakentunut keittiötekstiilien ympärille: saatavana on esiliina, kaitaliina, kangastabletti, keittiöpyyhe, patalappu ja uunikinnas. Keittiön ikkunaan voi ripustaa myös Suvituuli-kappaverhon ja hankkia pöydälle malliston vahakankaan. Lisäksi Suvituuli-kuosilla myynnissä on koristetyynynpäällinen ja kangaskassi. Uutuusmallistot tarjoavat sinulle siis käytännössä kaiken, mitä kodin yhtenäisen ilmeen luomiseen tarvitaan.

Molempiin mallistoihin kuuluu myös 150 cm leveä painokangas, joissa on sama ihastuttava kuosi kuin sarjojen valmistuotteissa. Napakka kangas avaa lukemattomia uusia mahdollisuuksia – kankaasta voit tehdä oman maun mukaisia ompelutöitä: verhoja, tyynyjä tai mitä vain ikinä keksitkin.

Pitkä yhteistyö Kyläkaupan kanssa

Oy Vallila Interior Ab on sisustus- ja tekstiilialan perheyritys, jonka sveitsiläinen Otto Berner perusti Helsingin Vallilan kaupunginosaan vuonna 1935. Kyläkauppa on tehnyt yhteistyötä Vallilan kanssa jo vuodesta 1995 asti ja on nykyään Vallila Interiorin suurin yksittäinen yhteistyökumppani. Kyläkaupassa on Suomen suurin Vallila-valikoima. Vallila Interior on ollut alusta asti vahvasti mukana myös Kyläkaupan OnnenTähti-hotellin ja ravintoloiden tekstiilisuunnittelussa ja -toimittamisessa - myös parhaillaan työn alla olevassa hotellin laajennuksessa.

« Takaisin