Mattovalikoimamme on laajentunut reippaasti viime vuoden lopulla. Nyt esillä on hyvä valikoima keväisiä mattoja, sanovat Riina Keskinen ja Maarit Keskinen-Peltomaa.

Mattovalikoimamme on laajentunut reippaasti viime vuoden lopulla. Nyt esillä on hyvä valikoima keväisiä mattoja, sanovat Riina Keskinen ja Maarit Keskinen-Peltomaa.

Vähittäismyynti Mikko Keskisellä kahdeskymmenes juhlavuosi

12.4.2018

Mattovalikoimamme on laajentunut reippaasti viime vuoden lopulla. Nyt esillä on hyvä valikoima keväisiä mattoja, sanovat Riina Keskinen ja Maarit Keskinen-Peltomaa.

Taisto Järvinen

Juhlameininkiä ja tarjouksia asiakkaille koko viikon

Tänä keväänä tulee kaksikymmentä vuotta siitä, kun Vähittäismyynti Mikko Keskinen aloitti kaupanteon nykyisellä liikepaikalla Väkkäräpakantien varrella Tuurissa. Oman kaupanalan yrityksen Mikko Keskinen on perustanut vuonna 1991. Nykyiselle liikepaikalle muutto oli siten vuonna 1998. Vähittäismyynti Mikko Keskisen yrittäjinä ovat viimeiset kymmenen vuotta olleet toimitusjohtaja Riina Keskinen ja hallituksen puheenjohtaja Maarit Keskinen-Peltomaa sekä Tukkumyynti Mikko Keskisen puolella vaikuttava Rami Keskinen.

Vähittäismyynti Mikko Keskisen 20-vuotis synttäreitä vietetään kuluvan viikon lopulla. Huomenna perjantaina liikkeessä on asiakkaille synttärikahvitarjoilu. Sunnuntaina 15.4. Alavuden palokunta esittelee kalustoaan liikkeen pihassa, ja 1000 ensimmäistä asiakasta pääsee makkaranmakuun grillin äärellä. Asiakasystävällisiä tarjouksia on liikkeessä koko juhlaviikon ajan.

Paljon uudistuksia

Maailma muuttuu, niin myös tilanteet kaupanalalla. Yksi näkyvimmistä muutoksista Vähittäismyynti Mikko Keskisen kaupassa kohdentuu asiakaskuntaan.

  • Silloin lähes kaksikymmentä vuotta sitten asiakkaista suuri osa oli venäläisiä ostosmatkailijoita. Nykysin venäläisiä asiakkaita käy varsin vähän. Asiakaskuntamme muodostuu pääosin Kuusiokuntien henkilöistä sekä kauempaa tulevista ostosmatkailijoista.
  • Merkittävän uudistuksen teimme myymälässä noin kuusi vuotta sitten. Uudistuksen myötä myymälä on hyvin toimiva ja tuotteiden esilläolo on selkeä. Vahvuutemme ovat myös lähes sisäänkäynnin vieressä olevat paikoitustilat, Riina Keskinen sanoo.

Tuotevalikoimat liikkeessä ovat laajentuneet vuosien varrella. Aikaisemmin myynnissä ollut armeijan tavara on jäänyt lähes täysin pois. Merkittävimpiä tuoteryhmiä nykyisin ovat vaatteet, sisustustavara, työkalut ja elintarvikkeet.

Lähiajan suunnitelmiin kuuluu varastotilojen laajennus ja verkkokaupan perustaminen lähimmän vuoden aikana.

Kauppa kaikille

  • Liikkeemme on avoinna kaikille asiakkaille. Jotkut saattavat mieltää liikkeemme tukkukaupaksi. Tukkumyyntimme on kuitenkin ollut jo 18 vuotta noin puolen kilometrin päässä Alavuden suuntaan.
  • Henkilökuntaa meillä tukkumyynnin kanssa on yhteensä 19 henkilöä. Meillä on pieni, tiivis ja hyvähenkinen porukka. Henkilökunnastamme kolme on ollut työsuhteessa koko vähittäismyymälän 20 vuoden toiminnan ajan. Lisäksi on muutamia yli 15 vuoden työsuhteita, Maarit Keskinen-Peltomaa kiteyttää.

Uutena tuoteryhmänä Vähittäismyynti Mikko Keskisen liikkeessä ovat Altenzo autonrenkaat. Osastovastaava Rami Kiviniemi sanoo Suomen markkinoille uutuutena tulleiden renkaiden herättäneen runsaasti huomiota hinta-laatu -suhteen ansiosta. - Altenzo -renkaat tunnetaan jo 35 maassa. Renkaiden käyttöikä pitenee niissä olevan kumiseoksen ansiosta. Renkailla on mm. 36 kuukauden takuu.

Vähittäismyynti

Mikko Keskinen

Väkkäräpakantie 4

63610 Tuuri

0400 115 585

mikkokeskinen.com

« Takaisin