Vaasan kaupunginteatterin etsiväseikkailu viihdyttää pian verkossa. Kuvassa Ulla Väätäinen. Kuva: Linus Lindholm

Vaasan kaupunginteatterin etsiväseikkailu viihdyttää pian verkossa. Kuvassa Ulla Väätäinen. Kuva: Linus Lindholm

Vaasan kaupunginteatteri striimaa suositun lastenesityksen

1.4.2021

Vaasan kaupunginteatteri tuo kevään aikana viihdykettä kotikatsomoihin ja päiväkoteihin. Liput Rakkaus?! IIK! KÄÄK! YÄK! –lastenesityksen verkkonäytöksiin ovat nyt myynnissä.

Rakkaus?! IIK! KÄÄK! YÄK! sai ensi-iltansa Vaasan kaupunginteatterissa 3. marraskuuta. Valtaosa näytöksistä jouduttiin perumaan rajoitusten vuoksi, mutta nyt suureen suosioon noussut lastenesitys on katsojien iloksi nähtävissä verkon välityksellä. Näytökset ovat aikavälillä 27.3.-17.4. Lipun hinta on 14 euroa ja teatterin toimintaa tukevan tukilipun hinta 28 euroa. Lippua vastaan saa koodin, jolla esitys on katsottavissa näytöspäivänä yhden kerran aikavälillä 15.00-23.59. Näytöspäivät löytyvät teatterin kotisivuilta www.vaasankaupunginteatteri.fi.

Rakkaus?! IIK! KÄÄK! YÄK! on Taina Mäki-Ison ja työryhmän yhdessä luoma esitys, joka pohjautuu vaasalaisten päiväkotilasten kokemuksiin rakkaudesta. Esitys kertoo etevästä etsiväryhmä Puusta, joka ryhtyy ratkaisemaan rakkauden arvoitusta. Hilpeät etsivähahmot astuvat seikkailuun, joka vie heitä toinen toistaan hauskempiin kommelluksiin.

Vieraileva ohjaaja Mäki-Iso on myös käsikirjoittanut esityksen yhdessä työryhmän kanssa. Esityksen vauhdikas musiikki sekä äänisuunnittelu ovat Sauli Perälän käsialaa. Lavastus- ja pukusuunnittelusta vastaa Anna Raatikainen yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa. Etsivien rooleissa seikkailevat Ville Härkönen, Toni Ikola, Timo Luoma, Sauli Perälä, Jukka Wennström ja Ulla Väätäinen.

« Takaisin