Tavarapuodissa on 3-10-vuotiaille lapsille tarkoitettu uusi, upea 80 m² seikkailurata.

Tavarapuodissa on 3-10-vuotiaille lapsille tarkoitettu uusi, upea 80 m² seikkailurata.

Uusi upea lasten seikkailurata pelimaailman yhteyteen Suomen ainoa ilmainen peli- ja seikkailumaailma Kyläkaupassa

9.9.2015

Uusi upea lasten seikkailurata pelimaailman yhteyteen
Suomen ainoa ilmainen peli- ja seikkailumaailma Kyläkaupassa

Tavarapuodissa on 3-10-vuotiaille lapsille tarkoitettu uusi, upea 80 m² seikkailurata.

Kyläkauppa haluaa panostaa lasten ja lapsiperheiden viihtyvyyteen. Viime vuosina Kyläkauppaan onkin ilmestynyt erilaisia leikkipaikkoja lasten käyttöön – kiipeilytelineitä, pomppulinna, pelimaailma sekä tietenkin Suomen suurin Muumi –leikkipuisto.

Jatkossa perheen pienimmät viihtyvät Tavarapuodissa varmasti vielä entistäkin paremmin, sillä lasten käyttöön on nyt rakennettu upea ja suuri, noin 80 m² seikkailurata. Viime viikolla käyttöön otettu rata sijaitsee pelimaailman vieressä, joten Kyläkauppaan on siis muodostunut Suomen ainoa ilmainen peli- ja seikkailumaailma.

Jännittävällä seikkailuradalla voi muun muassa kiipeillä, laskea liukumäessä, leikkiä pallomeressä ja hyppiä trampoliinilla. Värikäs rata on jo muutamien käyttöpäivien aikana osoittautunut pienten tutkimusmatkailijoiden suosikiksi. 3-10-vuotiaille tarkoitetulla seikkailuradalla riittää pienille puuhaa pitkäksikin ajaksi. Tilavalle ja turvalliselle seikkailuradalle mahtuu yhtä aikaa leikkimään kymmenittäin lapsia, joten leikkikavereitakin riittää.

Myös pelimaailma käytössä ilmaiseksi

Perheen pienimpien touhutessa monipuolisella seikkailuradalla, isommat lapset ja lapsenmieliset aikuiset viihtyvät ilmaisessa pelimaailmassa arcade-pelien kimpussa. Pelimaailmassa voi pelata ilmaiseksi yli 20 nostalgista klassikkovideopeliä, mm. Time Crisis 2, Chose H.Q 2, Hydro Thunder, Sega Rally, Sega Virtual Tennis 3, Sega Virtual Fighter 4, Sega Virtual Striker 4 ja Namco 500 GP.

Lapsien käytössä on edelleen leikkipaikka myös Marimekko –osaston vieressä. Lisäksi Suomen suurin Muumi –leikkipuisto Tavarapuodin etupihalla viihdyttää pieniä ja suurempiakin leikkijöitä läpi vuoden.

« Takaisin