Kyläkaupan taianomainen Jäämaailma avautuu Keskustorille lauantaina 17.10. Tervetuloa!

Kyläkaupan taianomainen Jäämaailma avautuu Keskustorille lauantaina 17.10. Tervetuloa!

Uusi upea Jäämaailma aukeaa lauantaina.

14.10.2015

Kyläkaupan taianomainen Jäämaailma avautuu Keskustorille lauantaina 17.10. Tervetuloa!

Lisää silmäniloa Kyläkauppaan

Kyläkaupan Keskustorille on nyt reilun kuukauden verran rakennettu ennennäkemättömän upeaa ja jopa Kyläkaupan mittakaavassa valtavaa esillepanoa – Jäämaailmaa. Pikkutarkan ja suuria etukäteisvalmisteluja vaatineen toteuttamisen lisäksi Kyläkaupan visualistit ovat käyttäneet useita kymmeniä tunteja Jäämaailman huikeiden yksityiskohtien suunnitteluun.

Esillepanon lopullinen toteutus syntyi usean tahon yhteistyöllä. Rakentamisessa ja tarvikkeiden hankinnassa suurena apuna ovat olleet Kyläkaupan myyjät ja sisäänostajat, joita ilman tämän tasoinen urakka ei olisi valmistunut näin nopealla aikataululla. Lopputulos on pysäyttävän taianomainen – niin lapset kuin aikuisetkin ovat jo rakennusvaiheessa jääneet ihastelemaan ja valokuvaamaan tätä Kyläkaupan uutta maamerkkiä.

Jäämaailma on nyt viimeistelyä vailla valmis ja siihen pääsee tarkemmin tutustumaan lauantaista 17.10 alkaen. Kiehtovat yksityiskohdat, maaginen tunnelma, näyttävä valaistus ja erityisesti lasten kiinnostuksen herättänyt jääluola houkuttelevat viettämään Jäämaailmassa pitkiäkin toveja, sillä katsottavaa ja ihmeteltävää Jäämaailmassa todella riittää. Jäämaailma on otollinen paikka myös kuvien ottamiseen – omia otoksia Jäämaailmasta voi myös jakaa sosiaalisessa mediassa käyttämällä tägejä #kyläkauppa ja #jäämaailma.

Ovatko sinun suosikkejasi pingviinit, yksisarviset, valkoista ja hopeaa hehkuva kattauspöytä vai lumoava lumikuningatar – tervetuloa ottamaan siitä selvää ja seikkailemaan Jäämaailmaan!

Ole osa satua – satupäivä Jäämaailmassa sunnuntaina

Valtakunnallista satupäivää vietetään myös Kyläkaupan omassa satumaailmassa, Jäämaailmassa sunnuntaina 18.10. klo 11-17. Tuhkimo ystävineen saapuu paikalle lukemaan satuja ja tapaamaan pieniä ihailijoitaan. Tuhkimo myös ilahtuisi kovasti paikalle saapuvista pikkuprinsessoista ja –prinsseistä eli tapahtumaan voi halutessaan tulla myös omiin prinsessa- tai prinssipukuihin pukeutuneena.

Oikeilla kuninkaallisilla on totta kai kruunu ja satupäivässä kaikilla lapsilla on mahdollisuus askarrella itselle sellainen. Lisäksi kaikille satuaiheisen piirustuksen tuoneille lapsille on luvassa pieni yllätys. Piirustuksen voi tuoda kotoa tai sen voi halutessaan piirtää myös Jäämaailmassa. Tervetuloa satujen maailmaan, Kyläkauppaan!

« Takaisin