Uudet Muumi-keräilylaatat Arabialta

30.12.2015

Arabian Muumi-sisustuspuu täydentyy uusillä värikkäillä sisustuslaatoilla. Sisustuspuu sisältää yhteensä 13 uniikkia keräilylaattaa, jotka ovat saatavilla vain rajoitetun ajan. Vuodesta 2014 alkaen on ilmestynyt jo 7 erilaista laattaa. Tammikuussa 2016 sisustuspuu täydentyy kolmella uudella seinälaatalla: Tiuhti ja Viuhti, Tuutikki sekä Vilijonkka lapsineen.

Sisustuspuu on ainutlaatuinen lahja

Muumi-sisustuspuu muodostaa kauniin sisustuselementin, jonka jokaisessa laatassa esiintyy yksilöllinen Muumi-hahmo. Muumi-sisustuspuun on suunnitellut Tove Slotte, jonka piirros perustuu Tove Janssonin alkuperäispiirrokseen vuodelta 1956. Vuonna 1956 Jansson suunnitteli eräälle pankille puun, jossa esiintyi Muumipeikko. Piirrosta käytettiin pankin mainonnassa. Seinälaattoja voi käyttää yksin tai yhdessä ja ne ovat mainio lahja jokaiselle Muumi-ystävälle.

Kevään 2016 Muumi-keräilylaatat tulevat jakeluun 15. Tammikuuta alkaen. Keräilysarjan viimeiset laatat tulevat myyntiin syksyllä 2016. Jokainen keräilylaatta on pakattu kauniiseen pakkaukseen, joka toimii sellaisenaan postipakettina.
                                     
 

« Takaisin