Jukka Toivola, Marko Lammentausta ja Veli-Pekka Ylä-Rautio palvelevat asiakkaita Renta Oy:n Seinäjoen konevuokraamossa.

Jukka Toivola, Marko Lammentausta ja Veli-Pekka Ylä-Rautio palvelevat asiakkaita Renta Oy:n Seinäjoen konevuokraamossa.

Uudelta yritykseltä koneita ja laitteita rakentajien tarpeisiin

7.7.2016

Jukka Toivola, Marko Lammentausta ja Veli-Pekka Ylä-Rautio palvelevat asiakkaita Renta Oy:n Seinäjoen konevuokraamossa.

  • Renta Oy:n vuokraustoiminta käynnistyi Seinäjoen Kapernaumin teollisuusalueella

Taisto Järvinen

Kevättalvella perustettu Renta Oy on laajentanut rakennusalan koneita ja -laitteita vuokraavan liikkeiden ketjun nopeasti. Juhannusviikolla Seinäjoen Kapernaumiin avatun liikkeen lisäksi Renta Oy:llä on Suomessa jo runsaat kymmenen toimipaikkaa. Lisää liikkeitä on tulossa vielä kuluvan vuoden aikana.

Renta Oy:n Seinäjoen palvelupisteen esimies Jukka Toivola sanoo rakentajille olevan tarjolla koneet ja laitteet porakoneista kuukulkijoihin.

Rentan vuokrakoneet ovat uusia, ja niiden valikoima on laaja. Vuokrattavista tutuimpia ja ehkä eniten käyttöön tarvittavia ovat henkilönostimet ja telineet, maanrakennuspuolen pienet kaivinkoneet sekä työmaatilat ja varastokontit.

Koneisiin ja laitteisiin löytyy hyllyistä lisävarusteita kuten, teriä, laikkoja, pölypusseja sekä monenlaisia muita hiontatuotteita ja tarvikkeita. Haluamme varmistaa, että kokonaispalvelu löytyy saman katon alta ja pystyisimme palvelemaan kalustovaltaisen alan asiakaskuntaa mahdollisimman hyvin.

Aluemyyntipäällikkö Marko Lammentausta painottaa, että Rentan vuokrauspalvelu on suunnattu yhtä hyvin yksityisen henkilön pieniä tarpeita kuin rakennusliikkeiden isompia tarpeita varten.

Asiakkaitamme ovat kaikki, jotka rakennusalalla toimivat tai tarvitsevat tilapäisesti joitakin alan välineitä. Usein ollaan tilanteessa, jossa jotakin konetta tai laitetta tarvitaan ehkä päivän tai ylipäätään lyhyen aikaa. Tällöin ei yleensä ainakaan kalliimpia koneita kannata ostaa, vaan koneen vuokraaminen on järkevä ja taloudellisesti kannattava ratkaisu.

Pienemmät laitteet ja koneet yleensä noudetaan ja palautetaan vuokraajan toimesta. Isommille välineille tarjotaan kuljetuspalvelua yhteistyössä alan yrittäjien kanssa.

Notkea toimija

Renta Oy:n Seinäjoen toimipisteessä palvelee Toivolan ja Lammentaustan lisäksi Veli-Pekka Ylä-Rautio. Parhaillaan ollaan hakemassa lisäksi yhtä huoltohenkilöä. Tavoitteena on, että toiminta pyörii neljän, mahdollisesti viiden henkilön työpanoksella.

Olemme paikallinen ja notkea yritys. Asiakkaiksi tavoittelemme kaikkia rakennusalalla toimivia tahoja noin 100 kilometrin säteeltä Seinäjoelta katsottuna.

Koneiden ja laitteiden huolto- ja kunnossapitotoiminta on meille tärkeää, jotta koneet toimisivat käytössä ja olisivat kunnossa seuraavalle vuokraajalle, kiteyttävät noin viisitoista vuotta rakennuskonealalla toimineet Jukka Toivola ja Marko Lammentausta.

Tilanne rakennusalalla ylipäätään nähdään Rentan näkövinkkelistä hyvänä. Alan laskut ja nousut on nähty. Yleisilme on tänä päivänä valoisa sekä Seinäjoen alueella että myös muualla maakunnassa.

Muut Renta Oy:n toimipisteet lähimaakunnissa ovat Kokkolassa, Porissa, Turussa ja Jyväskylässä.

Yhteystiedot: Renta Oy

Runkotie 40, 60100 Seinäjoki

040 1611903

(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen) www.renta.fi

« Takaisin