Superpesiksessä jylläävä Vimpelin Veto on mukana Urheilukortissa. Yleisö voi sen avulla nähdä vaikkapa Janne Mäkelän suorituksia.

Superpesiksessä jylläävä Vimpelin Veto on mukana Urheilukortissa. Yleisö voi sen avulla nähdä vaikkapa Janne Mäkelän suorituksia.

Urheilukortti tuo uuden vaihtoehdon

28.7.2021

Tomi Olli

Urheilukortti on urheilun taustavaikuttajien sekä urheiluorganisaatioiden yhdessä kehittämä mobiilikortti, joka innostaa kuluttajia kotikatsomoista eri lajien urheilutapahtumiin. Urheilukortilla houkutellaan erityisesti uusia katsojia sekä lisätään ja monipuolistetaan jo urheilutapahtumissa käyvien kuluttajien tapahtumakäyntejä. Mobiilisovelluksen urheilukalenteri on veloituksetta ladattavissa, ja lisäksi Urheilukortin haltijoille tulee tarjolle runsaasti palveluja ja etuja. Mobiilikorttina ladattavan Urheilukortin avulla käyttäjä saa pääsylippuja tapahtumiin alennetulla hinnalla, ja osan lipun hinnasta voi ohjata suoraan haluamalleen seuralle, lajiliitolle, olympiarahastoon tai paralympiarahastoon.

Urheilukortin mobiilisovellus julkaistaan elokuussa. Suomen Urheilukortti Oy rakentaa sitä yhdessä Devolon Oy:n kanssa EU-rakennerahastotuen avulla.

- Hankkiessaan 69 euron hintaisen Urheilukortin kuluttaja saa siihen viisi pääsylippua ja jatkossa myös muita palveluita. Yhden tapahtuman hinta kuluttajalle on 13,80 euroa. Urheilukorttiin mukaan tulevien tapahtumien pääsylippujen normaalihinta on 15-18 euroa, kertoo Suomen Urheilukortin hallituksen puheenjohtaja Mikko Vanni.

 

Vimpelin Veto mukana

Vanni kertoo mukaan lähteneen jo nyt suuren määrän eri tahoja.

- Suomen Urheilukortti-sopimukseen on lähtenyt tähän mennessä mukaan yli viisikymmentä seuraa, lajiliittoa sekä urheiluyhteisöä. Urheilukortilla onkin selkeä tilaus suomalaisessa urheilukentässä.

Urheilukortissa ovat mukana muun muassa jääkiekon liigaseuroista Tappara, Ilves, Ässät, Jukurit, HPK ja JYP sekä KHL-seura Helsingin Jokerit. Koripallosta Helsinki Seagulls ja jalkapallosta HJK. Monilajiseuroista mukana on muun muassa Vimpelin Veto. Vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala antaa Urheilukortille plussaa.

- Urheilukortti on mielenkiintoinen ja uusi tapa kuluttajalle osallistua ja tukea urheiluseuran toimintaa. Uskon että saamme Urheilukortin myötä uusia katsojia pesäpallo- ja koripallo katsomoihin. Kyseessä onkin ehdottomasti kokeilun arvoinen idea.

Urheilukorttia voi syksystä alkaen käyttää myös kuntosalikorttina. Suomen suurin kuntosaliketju Fressi ottaa kortin käyttöön kaikissa toimipisteissään.

- Haluamme olla mukana luomassa urheilulle ja liikunnalle uusia keinoja varainhankintaan. Koemme myös tärkeäksi yhteistyön seurakentän kanssa, toivomme alentavamme sitä kautta ihmisten kynnystä lähteä huolehtimaan omasta kunnostaan, toteaa Fressin toimitusjohtaja Hannu Välikoski.

« Takaisin