Myyntipäällikkö Henri Puputti esitteli tuotteita syksyn asiakaspäivillä.

Myyntipäällikkö Henri Puputti esitteli tuotteita syksyn asiakaspäivillä.

Unique Branding palvelee ammattitaidolla

28.10.2015

Myyntipäällikkö Henri Puputti esitteli tuotteita syksyn asiakaspäivillä.

Tomi Olli

Lappajärvellä toimiva Unique Branding on vuonna 2011 perustettu yritys, joka on erikoistunut erityisesti yrityksille suunnattuihin tekstiileihin sekä lahjatavaroihin. Unique Brandingia luotsaa toimitusjohtaja Päivi Hernesniemi ja myyntipäällikkönä toimii Vimpelin Vedon Superpesis-miehistöstäkin tuttu Henri Puputti. Idean omasta yrityksestä Hernesniemi sai kokemuksen kautta.

- Olen työskennellyt alalla viitisentoista vuotta. Koska kokemusta oli kertynyt paljon, päätin perustaa oman yrityksen. Olen luonteeltani sellainen, että viihdyn haastavassa ja omaa panosta vaativassa työssä, Hernesniemi toteaa.

Vilkkain aika

Unique Brandingissa eletään vuoden vilkkainta aikaa, sillä yritykset alkavat hankkia pikkujoulu- ja joululahjoja työntekijöille sekä yhteistyökumppaneille. Laadukas ja yksilöity tuote onkin arvostettu ja mieluinen saajalleen.

- Laadukasta tuotetta arvostetaan ja siitä ollaan oikealla tavalla ylpeitä. On selvää, että yritys saa samalla hyvää mainosta, kun vaikkapa firman nimellä varustettu talvitakki näkyy katukuvassa, Hernesniemi toteaa.

Yritysten hankkima ykköstuote on tänäkin vuonna talvitakki. Suosiotaan ovat kasvattaneet voimakkaasti myös tuotesetit, missä on mukana esimerkiksi elintarvikkeita sekä sherpa-huopa.

- Paketteja voidaan räätälöidä asiakaan toiveen mukaan. Sherpa-huopa on kuitenkin mainio valinta tähän vuodenaikaan, sillä se on erittäin lämmin ja miellyttävän pehmeä, Hernesniemi vihjaa.

Aina valmiina

Unique Brandingin valikoimassa on monia tunnettuja merkkejä.

- Meiltä saa huipputekstiilejä valmistavan James Harvest & Frostin pikkutakkeja sekä kauluspaitoja. Erittäin haluttuja ovat olleet myös esimerkiksi Craftin tuotteet joita löytyy untuvatakeista teknisiin kerrastoihin.

Hernesniemen ja Puputin tavoittaa parhaiten Lappajärven konttorilta. Kaksikko tekee myös luonnollisesti yrityskäyntejä.

- Tulemme mielellämme paikan päälle kertomaan lisää valikoimastamme ja suunnittelemaan sopivia ratkaisuja. Henrin lisäerikoisuus ovat liikunnalliset asusteet ja tuotteet. Hänellä riittää myös aina tarvittavaa pilkettä silmäkulmassa mukaviin juttutuokioihin, Hernesniemi hymyilee. Lisätietoja www.uniquebranding.fi

« Takaisin