Myyntipäällikkö Henri Puputti lupaa toimivia ideoita yritysten joululahjahankintoihin.

Myyntipäällikkö Henri Puputti lupaa toimivia ideoita yritysten joululahjahankintoihin.

Unique Branding palvelee ammattitaidolla

27.10.2016

Myyntipäällikkö Henri Puputti lupaa toimivia ideoita yritysten joululahjahankintoihin.

Tomi Olli

Lappajärvellä toimiva Unique Branding on vuonna 2011 perustettu yritys, joka on erikoistunut erityisesti yrityksille ja seuroille suunnattuihin tekstiileihin sekä lahjatavaroihin. Monia tunnettuja kotimaisia ja ulkomaisia tuotemerkkejä edustavaa Unique Brandingia luotsaa toimitusjohtaja Päivi Hernesniemi ja myyntipäällikkönä toimii Vimpelin Vedon superpesismiehistöstäkin tuttu Henri Puputti. Idean omasta yrityksestä Hernesniemi sai kokemuksen kautta.

- Olen työskennellyt alalla viitisentoista vuotta. Koska kokemusta oli kertynyt paljon, päätin perustaa oman yrityksen. Olen luonteeltani sellainen, että viihdyn haastavassa ja omaa panosta vaativassa työssä, Hernesniemi toteaa.

Vilkkain aika

Unique Brandingissa eletään vuoden vilkkainta aikaa, sillä yritykset hankkivat pikkujoulu- ja joululahjoja työntekijöille sekä yhteistyökumppaneille. Laadukas ja yksilöity tuote onkin arvostettu ja mieluinen saajalleen.

- Laadukasta tuotetta arvostetaan ja siitä ollaan oikealla tavalla ylpeitä. On selvää, että yritys saa samalla hyvää mainosta, kun vaikkapa firman nimellä varustettu talvitakki näkyy katukuvassa, Hernesniemi toteaa.

Yritysten hankkimat ykkösartikkelit liittyvät tänäkin vuonna vaatepuolelle. Suosiotaan ovat kasvattaneet voimakkaasti myös tuotesetit, missä on mukana esimerkiksi elintarvikkeita tai keittiövälineitä.

- Paketteja voidaan räätälöidä asiakaan toiveen mukaan. Torkkupeitto tai urheilukassi ovat aina varmoja valintoja sillä ne sopivat jokaiselle eikä niiden osalta tarvitse miettiä kokoja. Lahjan kruunaa tietysti upea pakkaus, Hernesniemi vihjaa.

Aina valmiina

Hernesniemen ja Puputin tavoittaa parhaiten Lappajärven konttorilta. Kaksikko tekee myös luonnollisesti yrityskäyntejä.

- Tulemme mielellämme paikan päälle kertomaan lisää valikoimastamme ja suunnittelemaan sopivia ratkaisuja. Henrin lisäerikoisuus ovat liikunnalliset asusteet ja tuotteet. Hänellä riittää myös aina tarvittavaa pilkettä silmäkulmassa mukaviin juttutuokioihin, Hernesniemi hymyilee.

Unique Brandigin tiloissa Lappajärvellä tapahtuu myös tällä viikolla, kun yritys järjestää 27.-28.10.  kello 10-17 asiakaspäivät. Tapahtuma kerää jälleen yritysten ja seurojen ostajat tutustumaan syksyn uutuuksiin.

- Päivän aikana maahantuojat esittelevät mallistojaan. Lisäksi tarjolla on Vedon suomenmestaruuden kunniaksi täytekakkutarjoilu ja ”Poikakin” on mukana menossa, Hernesniemi muistuttaa. Lisätietoja www.uniquebranding.fi

 

« Takaisin