Soinilainen Järvine Lehtimäen Ränki-Rockissa viime kesänä.

Soinilainen Järvine Lehtimäen Ränki-Rockissa viime kesänä.

Tuurin Nuorisoseuralla rokataan taas

3.10.2019

Tulevana lauantaina 5.10. järjestää paikallinen Lekkeri Ry Tuuri-Rock 2019 tapahtuman Tuurin Nuorisoseuralla. Jo vuodesta 2008 järjestetyn syksyisen rock illan esiintyjiksi valittiin tätä vuonna neljä ns. ”puolikuuluisaa” bändiä. Neljän yhtyeen iltaan saatiin tällä tavoin hieman väljyyttä ohjelmistoon ja yleisölle enemmän aikaa hengähtää esiintyjien välillä. Ovet aukeavat lipunmyynnin merkeissä klo 18.30. Tapahtuma on ikärajaton, mutta rajattu anniskelualue on avoinna koko illan ja sen tarjoiluista vastaa tuttuun tyyliin Tuurin nuorisoseura Ry.

Klo 19.00 aloittaa illan musiikkitarjonnan Cobra Kuortaneelta. Vuonna 1981 perustettu yhtye toimi aktiivisesti aina vuoteen 1988 saakka, mutta vetäytyi sitten melko pitkälle tauolle. Uudestaan bändi kasaantui taas isänpäivänä 2014.

Klo 20.30 lavalle saapuu niin Ikään Kuortanelaislähtöinen pitkän linjan melodista metallia soittava Masquerage. Yhtye on ehtinyt uransa aikana julkaisemaan jo viisi täyspitkää levyä ja arvostusta on tullut myös kotimaan rajojen ulkopuolella

Klo 22.00 aloittaa soitannan Soinilainen Järvine. Omaan tuotantoon keskittyvä yhtye on perustettu vuonna 2014 ja kappaleiden tyylilaji vaihtelee sujuvasti menevistä rock-biiseistä tunnelmoiviin balladeihin, jotka on sovitettu koko yhtyeen voimin

Illan viimeisenä klo 23.30 nousee lavalle paikallinen Neiti Rubinstein. Yli kymmenvuotisen uran aikana ovat ”neidit” ehtineet julkaista jo useamman EP:n ja viime maaliskuussa julkaistiin ensimmäinen täyspitkä albumi ”eläköön kauneus”.

 

« Takaisin