Lauantaina 18.5. Hotelli Alavudessa esiintyy TUULI.

Lauantaina 18.5. Hotelli Alavudessa esiintyy TUULI.

TUULI Hotelli Alavudessa lauantaina

15.5.2024

Kevään kattava artistitarjonta saa jatkoa ensi lauantaina 18.5.2024, kun hurmaava TUULI valloittaa Hotelli Alavuden. Itsevarma live-esiintyjä TUULI vakuuttaa kuulijat läsnäolollaan ja upealla lauluäänellään – keikka on ehdottomasti näkemisen ja kuulemisen arvoinen. 

TUULI starttasi uuden luvun artistiurallaan virallisesti tammikuussa 2023. Artistin ensimmäistä, jo platinaa striimannutta singleä WINDY SEASON (feat. Costi) kuunneltiin Spotifyssa päivän aikana yli 120 000 kertaa ja se listautui Suomen Top 50 -listan toiselle sijalle. Vuoden 2023 YleX läpimurto -äänestyksessä TUULI äänestettiin kärkiviisikkoon, mikä oli täysin poikkeuksellista vasta yhden julkaisun tehneelle artistille. TUULIn toinen julkaisu OnlyFans (feat. ibe) nousi suoraan Suomen Top 50 -listan kolmannelle sijalle. Tammikuussa 2024 julkaistu Kevlar esittelee artistin herkempää puolta. Heti julkaisun jälkeen Spotifyn top-listan kärkikolmikkoon noussut kappale kertoo avoimesti satutetuksi tulemisesta voimaannuttavalla tavalla.

Lauantain keikan showtime on noin klo 00.00 ja jatkot alakerrassa samalla lipulla klo 04.30 saakka. Liput ovat myynnissä ennakkoon Tiketissä ja niitä voi ostaa myös ovelta.

Koulunpäättäjäisissä Mikael Gabriel

Hotellin keväässä on nähty nimekkäitä esiintyjiä Suomen huipulta. Legendaarisen keikkapaikan estradille on vielä koulujen päättäjäispäivänä tulossa kaksi Mikael Gabrielin keikkaa, joista alkuillan keikka on ikärajaton.

Ennakkoliput molemmille keikoille myy Tiketti ja lippuja saa myös ovelta. - Liput kannattaa kuitenkin hankkia jo hyvissä ajoin ennakkoon, vinkataan hotellilta.

Suositut päivällisbuffetit jatkuvat

Jos valmiiseen ruokapöytään istahtaminen houkuttaa, lauantaina 18.5. kannattaa suunnata kohti hotellia. Herkullisesta päivällisbuffetista nautitaan tuttuun tapaan klo 16-20, tällä kertaa teemana on kebab. Pöytävaraukset voi tehdä puhelimitse p. 010 770 7003 tai (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin