Tuo nallesi tai pupusi Nalletohtori Niinan tutkittavaksi Kyläkaupan Keskustorille lauantaina klo 10-16. Kaikille reippaille pikku potilaille on luvassa palkinto.

Tuo nallesi tai pupusi Nalletohtori Niinan tutkittavaksi Kyläkaupan Keskustorille lauantaina klo 10-16. Kaikille reippaille pikku potilaille on luvassa palkinto.

Tuo pehmolelusi tarkastukseen Kyläkauppaan!

7.4.2016

Tuo nallesi tai pupusi Nalletohtori Niinan tutkittavaksi Kyläkaupan Keskustorille lauantaina klo 10-16. Kaikille reippaille pikku potilaille on luvassa palkinto.

Berner LV + Ainu Nalletohtori-päivä lauantaina

Lauantaina 9.4. Kyläkaupan Keskustorilla on klo 10-16 nalletohtorin vastaanotto, jonne lapset voivat tuoda omat pehmoystävänsä lääkärintarkastukseen. Omat nallet ja puput tarkastetaan huolellisesti nalletohtorina toimivan Niinan toimesta. Niina on ihan oikea lääkäri, joka on oman toimensa ohella myös kokenut nalletohtori. Paikalla on myös apuna kaksi hoitajaa vastaanottamassa pieniä potilaita. Reippaat potilaat omistajineen saavat tietenkin käynnistään pienen palkinnon.

Berner LV ja Ainu Nalletohtori-käynti on hellyttävä kokemus niin lapsille, vanhemmille kuin vaikkapa isovanhemmillekin. Tohtori mittaa nalleilta verenpaineen, kuuntelee keuhkot ja tarkastaa myös hampaat. Vanhemmilla on odotellessa mahdollisuus testata paikalla olevan LV:n edustajan ihoanalyysikonetta.

Allergiaviikko lisää tietoisuutta allergioista ja yliherkkyyksistä

Kyläkaupan LV + Ainu Nalletohtori-päivä liittyy parhaillaan vietettävään Allergia- ja astmaliiton allergiaviikkoon (viikko 14). Kampanjallaan järjestö painottaa yliherkkyyksien ja allergioiden huomioimista: oireet ovat todelliset, ja kanssaihmisten on otettava ne todesta. Kukaan ei ole tahallaan allerginen.

Allergiatunnus auttaa valitsemaan parhaat tuotteet

Allergiatunnus® on puolueettomasti tutkituille ja turvallisiksi todetuille tuotteille myönnetty luotettavuuden osoitus. Se kertoo tuotteesta, joka täyttää tarkat Allergiatunnus®-vaatimukset eikä sisällä hajusteita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita. Allergiatunnuksen tarkoituksena on varmistaa markkinoille tuotteita ja palveluita, jotka soveltuvat herkkäihoisille sekä allergiaa ja astmaa sairastaville.

Allergiatunnus auttaa valitsemaan tuotteita, jotka eivät yleisesti ärsytä, herkistä ihoa tai aiheuta hengitystieoireita. Tuotteet ovat aina hajusteettomia ja ne soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön. Allergiatunnuksella merkityt tuotteet soveltuvat niin perheen pienimmille kuin nuorille, aikuisille, naisille, miehille ja vanhuksille.

Kyläkaupassa laaja valikoima Allergiatunnus-tuoteperheitä

Kyläkaupan valikoimissa on useita tuoteperheitä, joille Allergiatunnus on myönnetty. Esimerkiksi Nalletohtori-päivässä mukana oleva LV on kehitetty yhteistyössä allergia-ja astmaliiton kanssa ja sille on myönnetty myös avainlippu-merkintä. LV on kotimainen, monipuolinen tuoteperhe herkälle iholle. Tuoteperheestä löytyy tuotteet niin kasvojen- kuin ihonhoitoonkin, hygieniaan, hiuksille sekä pyykinpesuun ja kodinpuhdistukseen.

Kyläkaupan Hius ja Kauneus Ateljeessa on myynnissä Cutrin Sensitive-sarja, joka on ensimmäinen kampaamosarja, joka on saanut Allergiatunnuksen. Se tarjoaa tuoksutonta hiustenhoitoa ja –muotoilua ja on hellävarainen niin iholle, hiuksille kuin hengitysteillekin. Sarja ei sisällä hajusteita, parabeeneja, väriaineita tai silikoniöljyä.

Kosmetiikkaosaston valikoimissa myynnissä on muun muassa Lumenen Ultra Sensitive-sarja. Yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa kehitetyt herkän ihon tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja ne on kehitetty ilman etyylialkoholia, formaldehydin vapauttajia, väriaineita, hajusteita, parabeeneja ja mineraaliöljyjä.

Pehmeät, valkoiset ja hygieeniset Lambin WC- ja talouspaperit on valmistettu 100 % puhtaasta uudesta selluloosasta. Siksi ne sopivat herkällekin iholle. Kuituraaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Mäntän tehtaalla valmistettavilla Lambi-tuotteilla on myös Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus.

Familon tekee jatkuvaa yhteistyötä Allergia- ja Astmaliiton kanssa, jotta myös herkimmille pystytään tarjoamaan laaja valikoima turvallisia tuotteita. Familon-tuotteet eivät sisällä ihokosketuksessa ihmiselle vaarallisia aineita ja ne sopivat erinomaisesti myös herkkäihoisille. Laadukkaat Familon-tyynyt ovat ylivoimaisen mukavia unikavereita pikku torkkujille ja pitkän unen ystäville. Korkealaatuiset ja helppohoitoiset Familon-peitteet sopivat kaikenlaisille nukkujille, niin vilukissoille kuin kuumakalleillekin. Esimerkiksi Kyläkaupan valikoimissa oleva Familon Ultra tuo kotiin raikkaan skandinaavisia, selkeitä linjoja ja yksinkertaisia kuoseja.

« Takaisin