Kohtaus näytelmästä ”Kahden naisen putkiremppa”.

Kohtaus näytelmästä ”Kahden naisen putkiremppa”.

Töysän NS:llä ”Kahden naisen putkiremppa”

28.12.2022

Viimeiset esitykset nähtävissä välipäivinä

Töysän nuorisoseuralla viihdyttäneen ja kovasti kiitellyn näytelmän ”Kahden naisen putkiremppa” esitykset jatkuvat vielä joulun välipäivinäkin. Esityskauden villin komedian on kirjoittanut Tanja Puustinen-Kiljunen.

Kesämökki tarvitsee kipeästi päivitystä 2000-luvulle ja Lipposen sisarukset Kikka (Outi Pennala) ja Maire (Minna Hakala) päättävät pyytää tarjouksen putkiremontista. Tarjous tuodaan henkilökohtaisesti mökille, mutta Pikkasen Paavo (Markku Julku), Paven putkesta ja rööristä, ei olekaan mikä tahansa putkimies vaan naisten hormooneja hyrränlailla pyörittävä uros. Kilpailu miehen huomiosta on kova eikä tilannetta helpota yhtään verevä äitimuori tai naapurin Mullikka-Meeri, joille myös tuntuisi miesseura kelpaavan. Kohta kun asioita sekaa Kikan ex-sulhanen, kolmas sisko ja espanjalainen urologi-patologi-ontologi niin ei voi kun ihmetellä mitenkä muutaman vesipisteen ja hanan asentamisesta saadaan aikaan tällainen farssi!

Näytelmän muissa rooleissa nähdään Päivi Jousmäki, Virpi Lahtinen, Harri Mutka, Virve Myllyaho ja Jarmo Sissala.

Töysän nuorisoseuralla näytelmätoiminta toteutetaan yhteistyössä Lakeudenportin kansalaisopiston kanssa Janne Vuorelan ohjauksella. Esityksiä on jäljellä vielä neljä aikavälillä 29.12.–8.1. Töysän nuorisoseuralla (Seurapolku 1, 63600 Töysä). Maksuvälineenä käy niin käteinen kuin kortti. Lisätiedot: facebook.com/Toysannuorisoseura ja toysannuorisoseura.fi

« Takaisin