Vimpelin vs. liikuntasihteeri Joonas Vesala kannustaa lähtemään mukaan tapahtumaan. Osallistuminen voi tuottaa vaikkapa Jopo-polkupyörän.

Vimpelin vs. liikuntasihteeri Joonas Vesala kannustaa lähtemään mukaan tapahtumaan. Osallistuminen voi tuottaa vaikkapa Jopo-polkupyörän.

Tour de Perho & Vimpeli kutsuu pyöräilemään

22.7.2021

Tomi Olli

Perhon ja Vimpelin kuntien vapaa-aikatoimet järjestävät sunnuntaina 1.8. pyöräilytapahtuman Tour de Perho & Vimpeli. Osallistujille on tarjolla kolme erilaista reittivaihtoehtoa, joista Tour de Vimpeli on pituudeltaan 42 kilometriä koostuen reitistä Vimpelin keskusta-Hallapuro-Sääkäsjärvi-keskusta. Tour de Perho taas on pituudeltaan 54 kilometriä sisältäen reitin Perhon keskusta-Peltokangas-Sääksjärvi-Hallapuro-Poranen-keskusta. Kolmas vaihtoehto on kiertää molemmat reitit ilman väliä Sääksjärvi-Hallapuro, milloin matkaksi kertyy 78 kilometriä.

Tour de Perho & Vimpeli on osallistujille ilmainen kokemus. Reitillä on myös huoltopisteitä, jotka ovat avoinna kello 10-14. Huoltopisteet ovat: Vimpelin kunnanvirasto, Hallapuron risteysalue, Sääksjärvi Hallapurontien risteys, Peltokangas, Perhon kk sekä Poranen. Vimpelin vs. liikuntasihteeri Joonas Vesala muistuttaa myös arvontapalkinnoista.

- Kaikkien Vimpelin kunnanviraston huoltopaikalla nimensä kirjanneiden kesken arvotaan palkintoja. Pääpalkintona on Jopo-polkupyörä.

Vesala kannustaa samalla lähtemään mukaan nauttimaan kesäisestä tapahtumasta.

- Suomen kesä on parhaimmillaan ja sitä voi ihastella mainiosti polkupyörän selästä. Reitin voikin taittaa kaikessa rauhassa maisemia katsellen tai sitten voi toki halutessaan pitää myös kiivaampaa tahtia.

« Takaisin