Toivo ja Pirkko Lyyskin liikkeen tiloista löytyvät tuotteet moniin tarpeisiin.

Toivo ja Pirkko Lyyskin liikkeen tiloista löytyvät tuotteet moniin tarpeisiin.

ToPin Torilta Kauhajoelta tuotteet ruoasta antiikkiin

7.6.2018

Toivo ja Pirkko Lyyskin liikkeen tiloista löytyvät tuotteet moniin tarpeisiin.

Taisto Järvinen

Palvelut ja myytävää tavaraa asiakkaiden tarpeiden mukaan

ToPin Tori, myös Mini€enttinä tunnettu osto- ja myyntiliike on toiminut nykyisissä tiloissa Eteläisen Yhdystien alkupäässä Kauhajoella noin yhden vuoden. Kokemukset uudesta, tilavasta kauppahallityyppisestä liiketilasta ja liikepaikasta ovat, yrittäjillä Pirkko ja Toivo Lyyskillä, hyvin myönteisiä.

Tuotevalikoimat yli 1200 neliömetrin laajuisessa ToPin Torin myymälässä ovat laajat. Pelkistäen voidaan sanoa, että tarjolla on tuotteita ruoasta antiikkiin.

  • Tuotevalikoimat tällä hetkellä melko tarkalleen sellaiset, joita tänne suunnittelimme. Myös asiakkaat ovat tarvitsemansa tavaran löytäneet. Jos täydennystä tarvitaan, niin ehkä liha- ja kalatuotteet ovat mietintälistalla.
  • Meillä on myynnissä mm. perus- eli kuivaelintarvikkeet. Tarjolla on lähiruokaa useilta yrittäjiltä. Luomutuotteita on myös myytävänä. Talon toisessa päädyssä on iso valikoima antiikkia, kuten huonekaluja 1800 luvulta 2000-luvulle, taidelasia, astiastoja sekä muuta arvotavaraa. Äijäosasto on miesasiakkaiden suosikki, ja sieltä löytyy uusia ja käytettyjä työkaluja sekä muuta miesten käsiin sopivaa tavaraa. Työkaluja saisi olla tarjolla nykyistä enemmän, Pirkko ja Toivo sanovat.

Omaa tavaraa ja asiakkaiden tuomaa

  • Myytävistä tuotteista noin puolet on meidän omaa tavaraa ja toinen puoli on asiakkaiden myyntiin tuomia tuotteita. Tuodulle tavaralle määritämme sopivan hintatason. Tuotu tavara pitää ehdottomasti olla siistiä, ehjää ja kaikin puolin korkealaatuista. Huonoa tavaraa ja vaatteita emme tänne ota myyntiin, sanovat ToPin Torin yrittäjät.

ToPin Torille on tuonut tuotteita myytäväksi noin kymmenen yrittäjää. Tuotteita on lähiseuduilta, mutta myös kauempaa. Liikkeessä on myös pesulan välityspalvelu sekä Topi Feelgood Ky:n hierontatarvikkeiden tukkumyynti.

Keräily ja keräilytuotteiden arviointi hinnoitteluineen on Toivo Lyyskin leipälaji. Käsintehdyt tuotteet ja vanhat huonekalut ovat entisen puusepän mieleen. Viimeiset 18 vuotta yrittäjänä toiminut Lyyski on istunut hyvin nykyiseen työhönsä; erilaiset päivät, hyväntuuliset asiakkaat ja molemminpuolinen positiivinen mieli ja ystävälliset tervehdykset ovat sitä herkkua, jota jokainen päiväänsä toivoo.

Uusi palvelu toi elämää kyläkuvaan

Kauhajoen keskustaajaman eteläpään ihmisten ja muualta, jopa naapurimaakunnista tulevien asiakkaiden mielestä ToPin Tori on tuonut ison piristysruiskeen Eteläisen yhdystien alkupään elämään. Kylän varttuneempi väestö tuntee tyytyväisyyttä siitä, että maitopurkin ja monet muut päivittäistarvikkeet löytyvät nyt kodin läheisyydestä.

  • Tavaraa hyllyissä on paljon, mutta joskus pitää myydä ”eioota”. Sitten vain pyritään tarvittava tuote hankkimaan asiakkaalle. Otamme vastaan tavaralahjoituksia ja lahjoitamme tavaraa eteenpäin.

Lähiaikoina ToPin Torille on tulossa lokerikkoja vuokraperiaatteella, joihin asiakkaat voivat tuoda tuotteita kirppistyylin myyntiin.

  • Tämä liiketila vastaa tasan meidän haaveita. Muissa osoitteissa toimimisen ja mutkan kautta saimme tämän tilan, ja olemme tyytyväisiä. Palvelujamme täydentävät keskiviikkoisin ja lauantaisin pidettävät Kirppispäivät, jolloin pihaan tulee noin 10 myyjää.

ToPin Tori / Mini€entti

Eteläinen yhdystie 1

61800 Kauhajoki

0400 361 457

« Takaisin