Reino ja Kirsi Karinen kattavat Maku Pirtin salin syntymäpäiväjuhlia varten.

Reino ja Kirsi Karinen kattavat Maku Pirtin salin syntymäpäiväjuhlia varten.

Tilausravintola Maku Pirtistä palvelut myös asiakkaan luokse

7.1.2016

Reino ja Kirsi Karinen kattavat Maku Pirtin salin syntymäpäiväjuhlia varten.

Alavutelaisyritys tuottaa monimuotoisia pito-, juhla- ja kokouspalveluja

Taisto Järvinen

Alavudella runsaan viidentoista vuoden ajan ravitsemusalan palveluja tuottanut Maku Pirtti on muuttanut toimintastrategiaansa. Aikaisemmin lounaspaikkana tunnettu Maku Pirtti on viime vuoden alkusyksystä lähtien toiminut Alavuden keskustaajamassa ja tuottanut omissa liiketiloissa kokous-, juhla- ja pitopalveluja. Toinen puoli Tilausravintola Maku Pirtin toimintaa on juhla- ja pitopalvelut asiakkaiden luona.

Maku Pirtin yrittäjät Kirsi ja Reino Karinen sanovat, että yrityskuvioon piti löytää uutta vivahdetta, niinpä toiminta tuotiin omaan kiinteistöön ja lähdetiin matkaan erilaisella konseptilla.

  • Tilat saneerattiin ajan tasalle, ja rakennettiin ajanmukainen keittiö. Saimme noin 45 asiakaspaikkaa käsittävät tilat juhla-, pito- ja kokouspalveluasiakkaille. Tilausruokailujen lisäksi palveluumme kuuluvat kahvitilaisuudet ja muiden pienimuotoisten kokoontumisten palvelut.
  • Toinen puoli yritystoiminnastamme muodostuu koteihin tai muihin juhlapaikkoihin toimitettavista tilausruokailuista. Myös loma-asunnoille ja muihin kohteisiin toimitamme ateriapalveluja, kunhan tilaus on noin kymmenelle henkilölle tai sitä suuremmalle ryhmälle. Meillä on valmiudet tuoda myös astiat ja tarvittavat ruokailuvälineet, Kirsi Karinen sanoo.

Reino Karinen on hyvillä mielin pikkujoulun tuomasta sesongista. Myös kokouksia ja kahvitusryhmiä on voitu palvella kohtuullisen usein. Keittiön kone- ja laitekanta on mitoitettu siten, että useamman sadan henkilön tilaisuuksien ateriapalvelujen valmistaminen ei ole tuottanut ongelmia.

  • Sijaintimme keskustaajamassa on hyvä. Esimerkiksi muistotilaisuuksia olemme voineet järjestää, onhan kirkko yrityksemme vieressä. Kodikas salimme sopii monen pienehkön tilaisuuden järjestelyihin.

Kattaus tilaisuuden mukaan

Maku Pirtin palvelut taipuvat moneen tarpeeseen. Tilausruokailut ja kahvituspalvelut toteutetaan asiakkaan kanssa tehdyn suunnitelman mukaan. Kattaus ja salin visuaalinen näkö varustetaan tilanteen ja juhlan mukaan.

  • Varsinaisesta ruokailusta ja tilaajien toiveista voisi sanoa, että perinteiset juhlavammat ruoat ovat edelleen suosittuja. Vanhat tutut karjalanpaisti, palapaisti ja possunfile ovat ykkösluokkaa. Valmistamme toki mielellämme hieman erikoisempia ruokia.
  • Teemme lähes kaikki ruoat itse. Leivomme ja valmistamme kakut. Palautteen mukaan asiakkaat pitävät kotona tehdyn mausta, Kariset kiteyttävät.

Makupirtin tavoitteena on tuottaa jatkossakin ns. teemalounaita. Isänpäivä- ja joululounas olivat hyvä päänavaus. Tulevia teemanmukaisia lounaita on pohdittu mm. ystävänpäivän, vapun ja äitienpäivän tietämiin.

  • Asiakkaiksi toivomme myös bussi- ja lomamatkaseurueita. Ryhmän tulosta haluamme tiedon ennakkoon.

Yhteystiedot:

Tilausravintola

Maku Pirtti

Louontie 3, 63300 Alavus

040 520 6865, 050 407 0965

www.makupirtti.net

(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin