Vesku Jokinen jyräyttää Klamydian lauantaina Kauhavalle.

Vesku Jokinen jyräyttää Klamydian lauantaina Kauhavalle.

Tiikerissä tapahtuu

29.11.2017

Vesku Jokinen jyräyttää Klamydian lauantaina Kauhavalle.

Tomi Olli

Kauhavan keskustassa sijaitsevassa Yökerho Tiikeissä riittää tähtien tuikeitta  Seuraavat  huippuillat ovat 2.12. Klamydia, 5.12. Pasi ja Anssi, 9.12. asiakkaiden pikkujoulussa Virginia, 16.12. Teflon Brothers, 25.12. Matti Nykänen sekä 31.12. Poju. Tiikerin isäntä Marko Palomäki on kattaukseen tyytyväinen.

- Haluan tarjota kävijöille laadukkaita ja monipuolisia esiintyjiä. Oman lisänsä tulevan viikonlopun Klamydian keikkaan tuo, että se on heidän syyskiertueensa päätöskonsertti, Palomäki toteaa.

Yökerho palvelee perjantaisin ja lauantaisin aamuneljään.

- On huomionarvoista, että Etelä-Pohjanmaan alueella viikonloppuisin kello neljään avoinna olevat ravintolat vähentyneet, Palomäki kertoo.

Yökerho Tiikerin kanssa samassa kiinteistössä toimii Hotelli Kauhava sekä arkisin kello 14 ja lauantaisin kello 12 avautuva Street Bar. Lisäksi Retro Bar Montussa lauletaan karaokea esiintyjäiltoina, muina viikonloppuiltoina karaokea lauletaan Street Barissa.

- Hotellissa on vuodepaikkoja reilulle neljällekymmenelle hengelle. Asukkaiden käytössä on myös sauna- ja allasosasto. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden niin pikkujoulujen, juhlien kuin kokoustenkin pitoon, Palomäki listaa.

Palomäki muistuttaa henkilökunnan kuulevan mielellään esiintyjätoiveita ja muita visioita.

- Niitä voi aina jättää meille. Pyrimme siihen, että asiakkaat saavat osakseen laadukasta palvelua ja mielekästä ohjelmaa.

 

Klamydialla juhlavuosi

Tulevana lauantaina Tiikerin lavalle nousevalla Klamydialla on pian juhlan aihetta, sillä bändi viettää ensi vuonna kolmekymmentävuotisjuhlia. Bändin sielun, Vesku Jokisen mukaan luvassa on monenlaista juhlistusta.

- Ensi vuonna ilmestyy uusi albumi sekä livetallenne. Luvassa on myös lähes sata keikkaa ja muutakin mielenkiintoista speciaalia, Jokinen kertoo.

Kysyttäessä mahdollisesta Hartwall-areenan juhlakonsertista, on Jokisen vastaus selkeä. Emme mene.

- Minua vituttaa Hartwall-areenan ympärillä oleva buumi, siksi en halua sinne. Teen mieluummin isoja keikkoja, jotka eivät mene valtavirran mukana. En halua Hartwallille siksi kun muutkin haluavat.

- Olen aina ollut vastarannankiiski, olemme myös aina olleet Suomen epätrendikkäin bändi, ja jatkamme sillä tiellä.

Jokinen kuitenkin painottaa, ettei hänellä oli mitään sitä vastaan, että joku haluaa soittaa Hartwall-areenalla

- On hienoa, että on bändejä, jotka vetävät areenan ja jopa isommat paikat täyteen. Kunnioitan heitä ja heidän tekemistään todella paljon. Olen vain sellainen, etten halua mennä valtavirran mukana, Jokinen sanoo.

« Takaisin