Yölintu on yksi Tiikerin tulevista esiintyjistä.

Yölintu on yksi Tiikerin tulevista esiintyjistä.

Tiikeri jatkaa toimintaansa

13.2.2020

Tomi Olli

Kauhavan keskustassa sijaitsevien Hotelli Kauhavan ja Yökerho Tiikerin pyörittämistä jatkaa edelleen Marko Palomäki henkilökuntineen. Palomäen tavoite oli saada toiminnalle uusi vetäjä, mutta kuvio ei toteutunut vielä.

- Uuden yrittäjän oli tarkoitus aloittaa jo joulukuun alussa mutta kauppa kaatui anniskelulupaongelmiin, vaikka ostavalla taholla on anniskelutoimintaa muualla Suomessa.

- Monet muutkin ovat olleet kiinnostuneita hotellista ja yökerhosta mutta kauppoja ei tehdä kädenkäänteessä, eli jatkan itse toimintaa todennäköisesti kevään ja kesän ajan, Palomäki kertoo.

Palomäen mukaan majoittujia on ollut hotellin puolella mukavasti.

- Majoitustoiminta pyörii täydellä kapasiteetilla koko kesän ja muutoinkin kävijöitä on ollut mukavasti.

-  Hotellissahan on vuodepaikkoja reilulle neljällekymmenelle hengelle. Asukkaiden käytössä on myös sauna- ja allasosasto. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden juhlien sekä kokousten järjestämiseen, Palomäki listaa.

 

Laadukas ohjelma

Yökerhon ohjelman operointi oli kauppatilanteesta johtuen varsin haastava. Palomäki sanoo asian järjestyneen silti mukavasti.

- On pakko myöntää, että nyt kävi hieman tuuriakin, että sain näinkin hyvän tarjonnan kasaan tällaisella aikataululla. Toivottavasti esiintyjälista on yleisön mieleen.

Tiikerissä nähdään:15.2. Uniklubi, 29.2. Gettomasa, 14.3. HesaÄijä, 27.3. Kake Randelin, 4.4. Yölintu 11.4, Mouhous, 25.4. Bess, sekä 30.5. Nikke Ankara. Kevättä täydennetään vielä parilla esiintyjällä sekä teemabileillä.


Palomäen myös luotsaamassa Lapuan Latosaaressa ohjelma jatkuu kevään aikana seuraavasti 15.2. Sinitaivas, Helminauha, tanssit, 22.2. Helmifest: Petri Nygård, Portion Boys, Pasi ja Anssi, 7.3. Oku Luukkainen, 21.3. Teemu Roivainen, Kinojake, tanssit, 10.4. Marita Taavitsainen, Reeta & Lumo, tanssit, 11.4. Neljä Ruusua, 1.5. Vappuysärit: Basic Element, PartaMatti Airaksinen, 9.5. Janne Tulkki, Onnenkerjäläiset, tanssit sekä 16.5. Irina & Juha Lagström.

« Takaisin