The 69 Eyes esiintyy Hotelli Alavudessa perjantaina 16.2.2024. (kuva: Marek Sabogal)

The 69 Eyes esiintyy Hotelli Alavudessa perjantaina 16.2.2024. (kuva: Marek Sabogal)

The 69 Eyes Hotelli Alavudessa ensi perjantaina

14.2.2024

Kotimainen goottirockin sanansaattaja The 69 Eyes saapuu hotellille perjantaina 16.2.2024. Energisen livebändin Death of Darkness Tour vie bändin jälleen kiertueelle ympäri maailmaa, mutta sitä ennen heidän musiikistaan saadaan nauttia ensimmäistä kertaa Hotelli Alavudessa.

The 69 Eyes perustettiin Helsingissä vuonna 1989 ja se on kerännyt laajaa kansainvälistä kuuluisuutta ja faneja. Bändi yhdistelee ainutlaatuiseen soundiinsa useita tyylilajeja: mm. goottirockia, glam rockia ja hard rockia. The 69 Eyesin runsaasta tuotannosta tunnetuimpia ja odotetuimpia biisejä ovat "Brandon Lee," "Lost Boys," ja "Dance d'Amour", mutta keikalla kuullaan varmasti materiaalia myös viime vuonna julkaistulta Death of Darkness -albumilta, jonka nimeä myös kiertue kantaa. Tältä levyltä suosituiksi ovat nousseet erityisesti radiossa ahkerasti soinut ”Drive” ja Boycott-lainaklassikko ”Gotta Rock”, joka kuultiin ensimmäistä kertaa The 69 Eyesin versiona Vain Elämää -ohjelmassa.

Alavuden keikan 30 euron hintaiset liput ovat myynnissä ennakkoon Tiketissä ja showtime on noin klo 23.00.

Kevät täynnä kotimaisia huippuartisteja – myös kaksi ikärajatonta keikkaa

Hotellin kevät on täynnä nimekkäitä esiintyjiä Suomen huipulta. Legendaarisen keikkapaikan estradilla nähdään artisteja ja bändejä moneen makuun: kevään mittaan tulossa on vielä Arttu Wiskari, Movetron, Teflon Brothers, Sara Siipola, Viikate, Spiritus Mortis, The Abbey, Suvi Teräsniska, Viivi ja Michael Monroe. Myös alle 18-vuotiaita on ajateltu, sillä heille on tarjolla kevään aikana kaksi ikärajatonta keikkaa.  Näistä toinen järjestetään maaliskuussa yhteistyössä Alavuden kaupungin kulttuuripalvelujen kanssa ja esiintyjänä tuolloin on Cledos. Lisäksi koulujen päättäjäispäivänä esiintyy Lauri Haav. Alkuillan ikärajattomien keikkojen jälkeen Cledos ja Lauri Haav esiintyvät myös vanhemmille juhlijoille.

Ennakkoliput kaikille keikoille myy Tiketti ja lippuja saa myös ovelta. -Suosituimpien artistien kohdalla kannattaa varmistaa sisäänpääsy ja hankkia liput jo hyvissä ajoin ennakkoon, vinkataan hotellilta.

Suositut päivällisbuffetit jatkuvat

Artisti-iltoina hotellissa on tarjolla myös suositut ja paljon toivotut päivällisbuffetit. Perjantaina 16.2. vuorossa on tortilla & taco päivällisbuffet klo 16-20. Päivällisbuffetin hinta on aikuisilta 15,90 €, 3-7 -vuotiailta 8,00 € ja 8-12 -vuotiailta 11,00 €, alle 3-vuotiaat ruokailevat maksavan aikuisen seurassa aina veloituksetta. Pöytävaraukset päivällisbuffetteihin voi tehdä puhelimitse p. 010 770 7003 tai (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin