Yksi TeuvaFestin vetonauloista, 20-henkinen Botnia Big Band, johtajanaan Markku Viitasaari, tunnetaan  myös nimellä Kuurtanes Big Band. Kuva Jyrki Hannila.

Yksi TeuvaFestin vetonauloista, 20-henkinen Botnia Big Band, johtajanaan Markku Viitasaari, tunnetaan myös nimellä Kuurtanes Big Band. Kuva Jyrki Hannila.

TeuvaFestillä musiikkia kaikkeen makuun

7.6.2018

Yksi TeuvaFestin vetonauloista, 20-henkinen Botnia Big Band, johtajanaan Markku Viitasaari, tunnetaan  myös nimellä Kuurtanes Big Band. Kuva Jyrki Hannila.

Teuvan Musiikkiviikot ry järjestää uuden koko perheen ilmaistapahtuman vanhan kunnantalon puistossa lauantaina 9.6. Festivaalilla on monipuolinen kattaus esiintyjiä ympäri maakuntaa. Puistoon siirretty torilava ja SoundBros Oy:n äänentoisto takaavat esiintyjille hienot puitteet ja yleisöä varten on pystytetty iso teltta istumapaikkoineen. Tarjolla on myös makkaraa ja virvokkeita. Kylmemmänkin sään sattuessa yleisön pitää varmasti lämpimänä tapahtuman juontaja, stand up -koomikko Joonas Moisio.

TeuvaFest kaataa musiikin raja-aitoja tarjoten kävijöilleen ainutlaatuisia musiikkielämyksiä kuoromusiikista jazziin ja hevirockista räppiin. TeuvaFestissä esiintyvät mm. Teuvan Mieskuoro, Botnia Big Band, Marilii ja rap-artisti Pasanen. Yleisöllä on myös mahdollisuus päästä laulamaan karaokea livebändin säestämänä.

Teuvan Musiikkiviikot ry on keväällä 2017 perustettu ja tammikuussa 2018 rekisteröity voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoite on elvyttää kulttuuria uuteen nousuun Teuvalla. Sen puheenjohtajana toimii yhtenäiskoulun musiikinopettaja Tuomo Tiitinen ja sihteerinä tenori Mika Nisula. 

« Takaisin