Avointen ovien päivänä Terveystalo Tuurissa palvelivat asiakkaita Maria Vesteri, Anu Väänänen, Niina Köykkä, Riikka Saarimäki, Päivi Myllymäki, Mari Tarkka ja Titta Luoma-Kohtala.

Avointen ovien päivänä Terveystalo Tuurissa palvelivat asiakkaita Maria Vesteri, Anu Väänänen, Niina Köykkä, Riikka Saarimäki, Päivi Myllymäki, Mari Tarkka ja Titta Luoma-Kohtala.

Terveystalo tuli Tuuriin ja Vimpeliin

13.9.2018

Avointen ovien päivänä Terveystalo Tuurissa palvelivat asiakkaita Maria Vesteri, Anu Väänänen, Niina Köykkä, Riikka Saarimäki, Päivi Myllymäki, Mari Tarkka ja Titta Luoma-Kohtala.

Taisto Järvinen

Syyskuun alkupuolelle saakka ILO -nimellä tunnetut lääkäriasemat Tuurissa ja Vimpelissä ovat nyt Terveystalon lääkäriasemia. Ovet kyseisillä lääkäriasemilla avautuivat Terveystalon logon alla syyskuun alkupuolella. Tuurissa ja Vimpelissä toiminta jatkuu Terveystalon nimissä tutuksi tulleissa tiloissa ja saman henkilökunnan voimin.

Terveystalon toimintastrategia on luoda laaja verkosto ja halu palvella asiakkaita ympäri Suomea. Samalla kehitetään ja uudistetaan paikallisia terveydenhuollon palveluvalikoimia. Esimerkiksi Etelä-Pohjanmaan alueella Terveystalolla on nyt lääkäriasemat seitsemällä eri paikkakunnalla.

Yksikönjohtaja Titta Luoma-Kohtala Terveystalosta sanoo, että Tuurin ja Vimpelin toimipaikkoihin tulee lisää erikoisalatarjontaa.

  • Terveystalolla on laaja valtakunnallinen verkosto, joka on mahdollistanut mm. kattavan digitaalisen palvelutarjonnan kehittämisen. Tuurin ja Vimpelin asiakkaat saavat nyt käyttöönsä esimerkiksi ympäri vuorokauden palvelevan Lääkäri-chatin ja Oma Terveys -mobiilisovelluksen, jossa voi muun muassa varata ajan ja seurata omia terveystietoja. Tiedon saatavuus reaaliaikaisesti on suuri etu palvelujen tuottamisessa.
  • Tuurissa ja Vimpelissä on kiva aloittaa, kun molemmissa on hyvä ja paikalliset olosuhteet tunteva henkilökunta sekä hyvät lääkärit. Tarkoituksemme on laajentaa erikoislääkäripalveluja. Mahdollisuudet laajentamiseen ovat hyvät, kun lääkärit Seinäjoelta voivat käydä uusissa toimipaikoissamme. Uutena palveluna ovat jo KNK-tautien erikoislääkäripalvelut.
  • Asiakkaat ovat ottaneet Terveystalon tulon oikein hyvin vastaan. Toimintamme maakunnan muilla paikkakunnilla on tehnyt meidät tunnetuksi.

Yksityisvastaanoton palveluja kehitetään

Terveystalon Tuurin ja Vimpelin lääkäriasemat ovat vahvoja työterveydenhuollon tuottajia. Yksityisvastaanoton palvelut ovat myös merkittävää toimintaa molemmilla lääkäriasemilla.

Terveystalon keskisen Suomen aluejohtaja Anu Väänänen sanoo yksityisvastaanoton palvelujen edelleen kehittämisen olevan yksi tulevista toimista.

  • Terveystalon uusilla lääkäriasemilla on saatavana yhteensä noin kymmenen lääkärin vastaanottopalveluja. Myös lääkäriasemien henkilökunta on ammatillisesti monipuolinen. Lääkäriasemilla säilyy entinen henkilökunta, ja tulemme työllistämään lisää henkilöstöä.
  • Henkilökohtainen kontakti asiakkaan ja lääkärin tai hoitohenkilökunnan välillä tulee säilymään jatkossakin vahvana. Lääkäri-chat täydentää palveluja.
  • Työterveydenhuollossa tullaan keskittymään yhä enemmän ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon, se on selvästi tehokkain hoitomuoto.

Uusia työkaluja

Terveydenhoitaja Riikka Saarimäki ja asiakasneuvoja Päivi Myllymäki kokevat Terveystalon tulon työnantajaksi myönteisenä asiana.

  • Valtakunnallisen ketjun etu on mm. se, että voimme käyttää myös muiden toimipaikkojen palveluja sekä saada niistä tietoa ja tukea. Perehdytystä uusiin asioihin olemme saaneet hyvin. Merkittävää on sekin, että olemme päässeet kanta.fi -palveluun.
  • Meillä on käytettävissä huippuhyvät työkalut, onhan Terveystalo terveydenhuollon työkalujen edelläkävijä. Yhteistyömme on kaikilla sektoreilla sujunut mallikkaasti, sekä talon sisällä että asiakkaiden suuntaan.

Terveystalo Tuuri

Väkkäräpakantie 6

63610 Tuuri

010 770 7270

Terveystalo Vimpeli

Ylivainiontie 1

62800 Vimpeli

030 6000

www.terveystalo.com

« Takaisin