Puiden siimeksessä palveleva Terrace Kirppu sijaitsee upealla paikalla aivan Lappajärven rannalla.

Puiden siimeksessä palveleva Terrace Kirppu sijaitsee upealla paikalla aivan Lappajärven rannalla.

Terrace Kirppu tuo iloa kesään

10.6.2021

Tomi Olli

Lappajärven Nykälänniemen upeissa rantamaisemissa toimiva Terrace Kirppu on jälleen avoinna. Kristian ja Jenni Hyypän sekä Miika Lahnalammen luotsaaman ravintolan palveluihin kuuluvat niin alkoholia sisältävät kuin alkoholittomat juomavaihtoehdot sekä erilaista pientä purtavaa.

- Valikoimassamme on muun muassa ylämaankarjan lihasta tehtyä makkaraa, erilaisia perunavaihtoehtoja, hot wingsejä sekä mozzarellatikkuja, Kristian Hyyppä listaa.

Terrace Kirpussa tullaan kesän aikana kuulemaan myös elävää musiikkia. Ensimmäinen liveilta on luvassa jo lauantaina 12.6. kun Lord Est viihdyttää ikärajattomassa tapahtumassa kello 19 alkaen. Anniskelu avautuu esityksen jälkeen noin kello 20.30. Varmistuneita esiintyjiä ovat myös 25.6. The Hillo, 26.6. Matti Maunula Duo, 3.7. Eldanka, 10.7. Temple Balls, 24.7. Ville Pusa ja kesäteatterin bändi, 31.7. Ysäri-ilta, DJ Tony, 7.8. The Hillo ja 28.8. Telaketju.

- Livemusiikkia on tarjolla joka lauantai. Oheisen listan lisäksi lisää esiintyjiä varmistuu kesän edetessä. Lisäksi perjantai-iltaisin lauletaan karaokea, Miika Lahnalampi kertoo.

Terrace Kirpun tiloista on mahdollista vuokrata matka-ajoon tarkoitettuja vesijettejä, sup-lautoja, sähköllä toimivia fatbikeja sekä sit-on-top-kajakkeja, joissa osassa on myös vapateline. Lisäksi Miika Lahnalampi tarjoaa opastettuja kalaretkiä, joille mahtuu kerrallaan maksimissaan neljä henkeä.

- Terrace Kirpun etupuolelle on myös valmistanut lasikattoinen kota, jota voi vuokrata vaikkapa makkaranpaistollisiin illanistujaisiin, Lahnalampi toteaa.

 

Paljon muutakin

Rantaravintolan läheisyydessä on paljon muutakin mielenkiintoista, sillä esimerkiksi Hotelli Kivitippu, Järviseudun Golfseura sekä Taide- ja kulttuurikeskus Onnintupa palvelevat täydellä tohinalla. Lisäksi aivan Terrace Kirpun edustalla on uimaranta, ja lähietäisyydeltä lähtevät myös Veannetar-laivan risteilyt.

- Nykälänniemessä tapahtuu paljon. Uskonkin vahvasti, että asiakkaille on tarjolla monenlaisia mukavia mahdollisuuksia kesäpäivien viettoon, Hyyppä sanoo.

Oman tärkeän lisän kesän tarjontaan tuo myös Lappajärven kesäteatteri, missä viihdyttää 7.7. alkaen musiikin täyteinen komedia Swingijengi. Esityksen rooleissa nähdään Salatuista Elämistä tutut Sami Uotila ja Kerttu Rissanen sekä Merja Larivaara, Kari-Pekka Toivonen, Ville Pusa ja Meeri Toivonen. Näytelmän käsikirjoitus on Sami Hintsasen, Ville Pusan ja Jani Karvisen käsialaa.

- Esitysten lippuja voi ostaa NetTicket-palvelussa. Kesäteatteripaketteja myyvät myös Hotelli Kivitippu sekä Punaisen Tuvan Viinitila. Lipun hinta on ennakkoon 33 euroa ja portilta 36, Hyyppä listaa.

Lisätietoja eri tapahtumista ja palveluista www.lappajarvenkesateatteri.fi

« Takaisin