Mika Vainion paitaprässillä painetaan logoja ja tekstejä.

Mika Vainion paitaprässillä painetaan logoja ja tekstejä.

Tekstiilipainatukset Tuurin Laatupainosta

3.1.2019

Taisto Järvinen

Työn laatu ja nopeat toimitukset tuurilaisyrityksen valtteina

Runsaat yksitoista vuotta Veljekset Keskisen Kyläkaupan Kauppakadun varrella toiminut Tuurin Laatupaino on vakiinnuttanut jalansijan tekstiilipainatusten ja brodeerausten alalla. Yrittäjä Mika Vainio sanoo yritysasiakkaita Laatupainolla olevan yli 400. Lisäksi ovat yksityiset asiakkaat, joita Kyläkaupan asiakasvirrasta löytyy runsaasti.

  • Olemme erikoistuneet tekstiilien myymiseen sekä niiden painamiseen ja brodeeraamiseen.  Tarrojen valmistusta pienimuotoisesti on tehty vuodesta 2014 lähtien.
  • Kaikkien töiden ykköskriteeri on korkea laatu. Nopeat toimitukset kuuluvat palvelukokonaisuuteen. Pienemmät työt voidaan valmistaa useinkin sillä aikaa, kun asiakas tekee ostoskierroksen Kyläkaupalla.
  • Tekstiilipainatuksia tehdään yleisimmin t-paitoihin, lippiksiin, trikoopipoihin, takkeihin, liiveihin, työasuihin tai kangaskasseihin. Niihin painetaan tai brodeerataan tekstejä, logoja tai niitä molempia. Isompiin eriin painatukset tehdään silkkipainomenetelmällä.

Tuurin Laatupainon varastoissa on t-paitoja, ja muita tekstiilituotteita melko kattavat valikoimat. Mikäli sopivaa vaatetta asiakkaalle ei löydy, niin hänen valitsemansa tuotteet saadaan Tuuriin jopa seuraavana päivänä.

Mika Vainion tyypillisimpiä asiakkaita ovat yritykset, erilaiset seurat ja yhdistykset, kunnat sekä yksityishenkilöt.

  • Yrityksen sijainti Kyläkaupalla on hyvä. Tuotteiden ja työn hinnoittelun olen asettanut niin asiakasystävälliseksi, että tyyli tunnetaan. Suurimmat tilaukset ja työmäärät menevät Tuurista katsottuna hieman kauemmaksi, kuten Helsinkiin ja Tampereelle, Mika Vainio kiteyttää.

Yhtenäiset asut ovat nykypäivää

Urheiluseurat ovat yhtenäisiä asuja käyttäneet jo pitempään. Työvaatteissa yhtenäisyys on uudempi juttu, mutta tänä päivänä se kuuluu kuvaan. Henkilön tunnistettavuus on tärkeää jo ihan käytännöllisistä syistä. Samanlaiset asut ja asiaan kuuluvat logot tai tekstit koetaan myös työtiimin tai harrastusporukan yhteishenkeä korottavana tekijänä.

  • Flex-painatukset ovat ehdoton painatustapa, kun tekstiiliin halutaan yksivärinen kuva, logo tai teksti. Painatusjälki on hyvin siisti, eikä painatus haalistu, irtoa tai halkeile.
  • Brodeeraus on paras tapa merkitä tekstiilituotteet yrityksen logolla tai iskulauseella. Brodeeraus voi olla monivärinen. Se on kestävä ja antaa viimeistellyn sekä tyylikkään kuvan yrityksestä tai seurasta.
  • Silkkipaino on ollut yksi suosituimmista merkitsemistavoista. Jatkuvasti tulee uusia, ja ehkä parempia merkitsemistapoja, silti silkkipaino säilyttää suosionsa edelleen.

Tuurin Laatupaino on Mika Vainion työ ja harrastus. Yrittäjyys on hänen juttunsa. Kiitollinen hän on siitä, että kiirettä on pitänyt ja töitä on ollut. Suu hymyssä hän toteaa, että lomia ja ”pekkaspäiviä” on rästissä rutkasti enemmän kuin kalenterivuoden päivät, mutta Turussa 90-luvun alussa aloitetun tekstiilipainatus-uran jälkeen Tuurin Laatupaino on hänelle sopiva kuvio.

Tuurin Laatupaino

Onnentie 7

63610 Tuuri

010 770 7292

laatupaino.net

« Takaisin