Klovnit saapuvat Ähtäriin.

Klovnit saapuvat Ähtäriin.

Teatteri Eurooppa Neljän klovniseurue Ähtäriin

20.2.2020

Lastenteatteriesitys ”Hannu ja Kerttu – vai meneekö kaikki ihan pipariksi?” päättää talvilomaviikon Ähtäri-hallissa lauantaina 29.2. klo 15.

Esityksessä Teatteri Eurooppa Neljän hullutteleva klovniseurue lähtee jännittävälle retkelle synkkään metsään Hannun ja Kertun kanssa. Tämä Grimmin veljesten klassikkosatu tehdään ihan omalla TE4-tyylillä ja musiikilla höystettynä. Miten tämä nokkela kaksikko selviää hirmuisen kauheassa metsässä, ja millaisia herkkuja noita tarjoaa? Näillä hurmaavilla hölmöillä voi homma lipsahtaa myös hassuttelun puolelle!

Teatteri Eurooppa Neljä on jyväskyläläinen hyvän tuulen kansanteatteri, joka on toiminut jo vuodesta 1988 asti. Monet tuntevat teatterin sen suosituista kesäteattereista, mutta teatterin päätoiminen työ on kiertää ympäri Suomea ja viedä laadukasta teatteria kaikkialle. Näytelmissä yhdistyy huumori ja musiikki, lisäksi perustamisajatuksen mukaisesti niissä on aina onnellinen loppu.

Lippujen hinnat ovat 13–16€ + toimituskulut (alk. 1€ www.lippu.fi).  Esitys alkaa klo 15 ja kestää noin 50 minuuttia. Ikäsuosituksen mukaisesti esitys soveltuu yli 5-vuotiaille. Liput lastenteatteriesitykseen ovat ostettavissa ennakkoon Lippu.fi -verkkosivulta sekä esityspäivänä Ähtäri-hallin ovelta.

« Takaisin