Satu Jokihalme ja Manu Syrjänen pitävät tärkeänä, että Keurusselän kunnostusprojekti jatkuu. Hotellin alakerran käytävän uudistus oli kuvaushetkellä listoja vaille valmis.

Satu Jokihalme ja Manu Syrjänen pitävät tärkeänä, että Keurusselän kunnostusprojekti jatkuu. Hotellin alakerran käytävän uudistus oli kuvaushetkellä listoja vaille valmis.

Tapahtumientäyteinen kevät käynnistyy Hotelli Keurusselässä

4.2.2016

Satu Jokihalme ja Manu Syrjänen pitävät tärkeänä, että Keurusselän kunnostusprojekti jatkuu. Hotellin alakerran käytävän uudistus oli kuvaushetkellä listoja vaille valmis.

Taisto Järvinen

Mielenkiintoisia tapahtumia ja huipputason viihdekattauksia suomalaisten aikuisten makuun

Hotelli Keurusselän toiminnan käynnistyminen ja hyvään vauhtiin päässyt toiminta on yllättänyt asiakaskunnan. Tanssit ovat vetäneet ensimmäisestä illasta lähtien. Hotellihuoneiden käyttöaste on noussut hyvälle tasolle. Keuruulaishotellin tapahtumatarjottimen kattaus on toimiva, ja alkavalla kevätkaudella tapahtumien kirjo on entistä monipuolisempi.

Hotelli Keurusselän yrittäjät Satu Jokihalme ja Manu Syrjänen luovat katsauksen tuleviin tapahtumiin. Päällimmäinen viesti on, että jokaisena viikonloppuna on kiinnostavia tapahtumia, ja huipputanssit kruunaavat iltamenot.

  • Tulossa on paljon erilaisia tapahtumia, kokouksia, perhejuhlia ja ryhmien tilaisuuksia. Olemme jopa hieman yllättyneitä siitä, miten hyvin tilauksia on kesään ja alkusyksyyn saakka. Kuvaa antaa sekin, että loppuvuodelle varataan jo pikkujoulutilaisuuksia.
  • Tulevana viikonvaihteena on Keski-Suomen Mobilistien talviajotapatuma, johon tulee osanottajia ympäri Suomea ja Ruotsista mm. pariskunta avoautolla Tornion kautta susiturkkeihin pukeutuneina. Viikkoa myöhemmin on Naisten Hemmottelupäivä monipuolisine ohjelmineen. Helmikuun 20. päivä on vuorossa hulvaton parisuhdesoppa, Huomenta Rakkaani -teatteriesitys.
  • Talven ehkä merkittävin tapahtuma on Keurusselkä miniralli 27.2. Rallin lähtö ja maali on hotellin pihassa. Ralliin odotetaan noin 180 autokuntaa. Päivän aikana on useita oheistapahtumia. Myös Eläkeliiton hiihtomestaruuskilpailut näkyvät selkeästi hotellin toiminnassa.

Helmikuun jälkeen meno Keurusselässä jatkuu samaan tyyliin. Tulossa on mm. Lavatangon SM-kisat, Suomen Huvijärjestäjien Keskusliiton seminaari, Kulttuurien kohtaaminen -musiikkitapahtuma, johon osanottajia tulee Euroopan lisäksi ainakin Etelä-Amerikasta. Perhejuhlia ja eri järjestöjen tapahtumia on ympäri vuoden.

Tansseissahuippuohjelmat

Runsaasta tapahtumatarjonnasta huolimatta tai ehkä juuri niistä johtuen Hotelli Keurusselän viihdeiltojen artistikattaus on suoraan tanssimusiikin tähtitasolta. Talven aikana Keurusselässä tanssitaan pääosin perjantaina ja lauantaina. Jossakin vaiheessa tanssitaan myös viikolla, ja pääsiäisen aikana on neljän illan tanssiputki.

  • Talven aikana esiintymislavalle tulevat mm. Tomi Markkola, Matti ja Teppo, Markku Aro, Charles Plogman, Anita Hirvonen, Saija Tuupanen, Finlanders, Souvarit, Teemu Roivainen, Tulipunaruusut, Leif Lindeman, Mikko Mäkeläinen ja monia muita.
  • Karkauspäivän vauhti-illan musiikista vastaavat Pekkaniskan Pojat. Karkaustanssien ja aikaisemmin suosittujen maanantain vauhti-iltojen yhdistelmä on mielenkiintoinen tapahtuma.

Hotellin sujuvan toiminnan varmistaa toimiva tapahtumaympäristö. Keurusselän kunnostusprojekti jatkuu parketin ja aulan remontin jälkeen. Keittiön remontti on nyt tehty ja työn alla on 300 metriä hotellin käytäviä, joissa uusitaan lattioiden pinnoitteet sekä maalataan seinät ja katot.

Keuruun kaupungin vapaa-ajantoimen tunnustus vuoden matkailuteosta lämmittää, sanovat yrittäjät.

Yhteystiedot:

Hotelli Keurusselkä

Keurusseläntie 134

42700 Keuruu

014 75 100

www.hotellikeurusselka.fi

« Takaisin