Legendaarinen Justimusfilms -ryhmä Kyläkaupan kosmetiikkaosastolla lauantaina 13.10.2018.

Legendaarinen Justimusfilms -ryhmä Kyläkaupan kosmetiikkaosastolla lauantaina 13.10.2018.

Tapaa Justimusfilms Kyläkaupalla

11.10.2018

Legendaarinen Justimusfilms -ryhmä Kyläkaupan kosmetiikkaosastolla lauantaina 13.10.2018.

Ensi lauantaina 13.10.2018 Kyläkaupan kosmetiikkaosastolla on mahdollisuus tavata legendaariset Justimusfilmsin jäsenet Sami, Juho ja Joose.  Tilaisuus alkaa kello klo 14 Q & A -osiolla, jossa yleisö voi esittää Justimuksen pojille kysymyksiä. Kysymysten jälkeen on luvassa Meet & Greet -osio, jossa fanit saavat mahdollisuuden tavata ryhmän jäsenet kasvokkain, jutella ja ottaa yhteiskuvia. Meet & Greetin arvoitu kesto on noin 2 tuntia. Tilaisuuden Kyläkaupalla tarjoaa Axe.

Justimus on alan pioneeri

Justimusfilms tai tutummin pelkkä Justimus, on vuonna 2009 YouTube-palvelussa toimintansa aloittanut sketsi-, lyhytelokuva- ja huumorirap-videoryhmä Haapavedeltä. Justimusfilmsin ovat perustaneet Sami Harmaala ja Juho Nummela ja ryhmään liittyi myöhemmin Joose Kääriäinen.  Youtube on ryhmälle tärkeä julkaisualusta, mutta pelkkinä tubettajina miehet eivät itseään pidä. Pääpaino heillä on komediaviihteen tekemisessä. Kaikkein nuorimpaan katsojaryhmään Justimusfilmsin materiaali ei välttämättä pure – Justimuksen fanit ovat kasvaneet ryhmän mukana lapsista ja teineistä jo nuoriksi aikuisiksi.

Lähes kymmenen vuoden kokemuksella Justimusfilms tuottaa Youtubessa katsotuinta suomenkielistä sisältöä. Justimuksen kahdella Youtube-kanavalla on yhteensä lähes 660 000 seuraajaa ja yli 166 miljoonaa näyttökertaa.

Vuoden 2018 TubeCon Awardseissa Justimusfilms voitti Vuoden kaupallinen yhteistyö -kategorian videolla ”1980-luvulla”. Arvosteluissa kehuttiin videon olevan hieno osoitus siitä, miten yhteistyövideon voi tehdä kekseliäällä tavalla, joka hyödyttää varmasti tekijöitä, katsojia ja yhteistyökumppania.

« Takaisin